Wizz Air izziņo 2019.gada vasaras lidojumu sarakstu

Kopumā 2018. gadā WIZZ pievieno vairāk nekā 125 jaunus maršrutus un vairāk nekā 700 papildu iknedēļas reisu līdzšinējiem lidojumiem tā plašajā un daudzveidīgajā tīklā, kas aptver 44 valstis. WIZZ turpina augt visā Eiropā un ārpus tās, ar viszemākajām cenām stimulējot pārvadājumus un vienlaikus iegūstot klientu uzticēšanos un lojalitāti ar nodrošināto lielisko ceļošanas pieredzi.

Wizz Air korporatīvās komunikācijas vadītājs Andrāšs Rado sacīja: „Mēs ar prieku izziņojam 2019. gada vasaras lidojumu sarakstu, kurā ir ietverti gan mūsu aizraujošie jaunie maršruti, gan sen iemīļoti galamērķi. Latvijas pasažieri var izvēlēties no mūsu daudzveidīgā 13 maršrutu piedāvājuma uz 10 valstīm, un lietpratīgi ceļotāji var sākt plānot pavasara brīvdienas vai pat vasaras atvaļinājumu. Ar lidojumiem uz Reikjaviku, Telavivu, Bergenu, Barselonu un tamlīdzīgām skaistām vietām un ar zemajām cenām, kas sākas no 9,99 EUR**, Wizz Air turpina apliecināt ieinteresētību Latvijas pārvadājumos. Mūsu draudzīgās Latvijas apkalpes ar nepacietību gaida iespēju jūs laipni sveikt mūsu lidmašīnās!”

* Starptautiskā lidostu padome iesaka izveidot uz vietas 750 darbvietu uz katru miljonu gadā pārvadāto pasažieru.

** Vienā virzienā, ieskaitot nodokļus un obligātos maksājumus.

Par Wizz Air

Wizz Air ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā, kas pašlaik ekspluatē 104 lidmašīnu Airbus A320 un A321 parku un no 25 bāzēm piedāvā lidojumus vairāk nekā 600 maršrutos, savienojot 142 galamērķi 44 valstīs. Wizz Air aptuveni 4,000 aviācijas speciālistu lielais kolektīvs nodrošina izcilu servisu un ļoti zemas biļešu cenas, Wizz Air kļūstot par 32 miljonu pasažieru izvēli pēdējo 12 mēnešu laikā. Wizz Air akcijas tiek kotētas Londonas fondu biržā ar kodu WIZZ, un uzņēmums ir iekļauts indeksos FTSE 250 un FTSE All-Share Indices. Wizz Air ir reģistrēta saskaņā ar Starptautiskās gaisa transporta asociācijas (IATA), Ekspluatācijas drošības auditu (IOSA), kas ir lidsabiedrību drošuma atzīšanas etalons visā pasaulē. Aviation 100, kas ir slavenākais aviācijas izdevums, ir atzinis uzņēmumu par 2017. gada labāko lidsabiedrību Eiropā.

Leave a Comment