Vistas rulete pagatavota pudelē – labākā recepte; Veikalā šādu gardumu nenopirksi

Vistas rulete PAGATAVOŠANA

Vistas gaļu sagrieziet vidēja izmēra gabalos, lieciet tos čuguna vai biezu sienu pannā. Nepievienojot nekādu eļļu, uzlieciet gaļai vāku un uz mazas uguns ļaujiet tai sautēties savā sulā. Pievienojiet sāli, piparus. Sautēšana vidēji 35 – 45 minūtes.

Vistas rulete

Želatīnu pagatavojiet pēc instrukcijas uz iepakojuma.

куриный рулет в бутылке

Pēc sautēšanās radušos buljonu pārlejiet atsevišķā traukā. Gaļai ļaujiet atdzist, tad atdaliet to no kauliem, ja tādi ir.

Sajauciet pagatavoto želatīnu ar buljonu, kas radies no vistas sautēšanas. Riekstus uz sausas pannas mazliet apcepiet.

Gaļai pievienojiet riekstus un ķiplokspiedē izspiestus ķiplokus, pievienojiet garšvielas pēc izvēles, pielejiet klāt buljonu ar želatīnu. Atstājiet atdzist.

Vistas rulete

Paņemiet tīru plastmasas pudeli, nogrieziet tai galu un pildiet to ar pilnībā atdzisušo maisījumu. Lieciet pudeli uz pāris stundām ledusskapī (līdz tā ir pilnībā sastingusi). Kad rulete būs gatava, uzmanīgi dabūjiet to ārā, pārgriežot pudeli ar nazīti.

Vistas rulete

Lasi arī: Zivs ruletes ar sieru – svētku uzkodas nebeidzas!

Recepti, protams, var pilnveidot un dažādot pēc saviem ieskatiem. Pievienojiet apceptus sīpolus, burkānus, konservētu kukurūzu vai zaļos zirnīšus. Vistas gaļu varat mainīt pret cūkgaļu vai liellopa gaļu (tādā gadījumā sautēt nāksies ilgāk). Labu apetīti!

 

Jums varētu arī patikt: Recepte: garda rulete ar zemesriekstiem un kondensēto pienu! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

Avots: takprosto.cc

COMMENTS

Leave a Comment