Viss, kas Jums jāzina par hirudoterapiju – metode, kas glābs simtiem cilvēku dzīvību!

Ko ārstē dēles?
1. Osteohondroze
Ar hirudoterapijas palīdzību var izārstēt ļoti nepatīkamu slimību – osteohondrozi. Dēles izdala specifisku sekrētu, kas ar asins šūniņu palīdzību veicina asins cirkulāciju. Tas veicina starpskriemeļu disku atveseļošanās procesu.
2. Varikoze
Varikozes ārstēšana ar dēlēm – ilgstošs process. Šī slimība organismā attīstās ļoti lēnām, tādēļ arī ārstēt to nepieciešams pakāpeniski. Veicot pastāvīgas hirudoterapijas, vēnas sāk sašaurināties un mezgli galu galā pazūd.
3. Aptaukošanās
Šlakvielu uzkrāšanās dēļ, arī aknās sākas asins uzkrāšanās un tā tur stagnē, kā rezultātā ļoti vāji izdalās žults, tādēļ ēdiens netiek pienācīgi sagremots.
Hirudoterapija novērš asins stagnāciju tajās vietās, kur dēles ir piesūkušās. Organismā nokļūst jaunas arteriālās asinis, kas veicina žults veidošanos. Tādā veidā tiek paātrināta vielmaiņa un pakāpeniski iespējams zaudēt lieko svaru.
4. Cukura diabēts
Hirudoterapiju cukura diabēta gadījumā drīkst veikt tikai un vienīgi kopā ar pamatārstēšanas kursu. Dēļu siekalu sastāvā ir insulīnu saturošas vielas, kam piemīt hipoglikemizējošs efekts.
Hirudoterapija var palīdzēt arī hipertonijas, aterosklerozes, stenokardijas, gastrīta, holecistīta, neirozes, kā arī miega traucējumu gadījumā. Diemžēl terapijas ar dēlēm ir aizliegtas cilvēkiem ar asins recēšanas traucējumiem, bērniem līdz 10 gadiem un grūtniecēm.
Novēlam Jums labu veselību un lielisku labsajūtu! Neaizmirstiet padalīties ar rakstu un pastāstīt arī citiem par to!

Avots: takprosto.cc

Leave a Comment