Vēl nedzirdēti, bet noderīgi veidi, kur izmantot cepampapīru

Notīri pirkstu nospiedumus no krāna

Hroma apdares ir ļoti pievilcīgas, tomēr uz tām mīl palikt ļoti labi saskatāmi pirkstu nospiedumi. Ātri noslaukot krānu ar cepampapīru, tas atstās mazas cepampapīra daļiņas un hroma apdares un palīdzēs atvairīt apnicīgos nospiedumus. 

Kūkas dekorēšana

Uzraksta “Daudz laimes dzimšanas dienā!” uz gandrīz pabeigtas kūkas uzzīmēšana var sagādāt ļoti lielas grūtības un būtībā neveiksmes gadījumā izjaukt visu kūku. Gribi šo uzdevumu padarīt mazāk uztraucošu? Caur tūbiņu ar šokolādi uzraksti vēlamo novēlējumu uz cepamparīta. Ievieto to saldētavā uz 30 minūtēm. Pēc tam atdali burtus no cepampapīra un novieto uz kūkas. Gatavs!

Pudeļu korķi

Ja neesi pabeidzis savu atvērto vīna pudeli, aptin ap korķi apkārt cepampapīru, lai kad atkal vērsi to vaļā, to būtu vieglāk izvilkt laukā. Tāpat tas arī neļaus korķa gabaliņiem iekrist dzērienā.

Uzlabo gludināšanu

Ja pirms gludināšanas virsmu vairākas reizes notīrīsi ar cepampapīru, gludeklis gludinās daudz vieglāk un maigāk, bet tomēr tas neattiecas uz tādiem gadījumiem, kad gludekļa virsma regulāri aizķer drēbes – tad gan ir pienācis laiks iegādāties jaunu gludekli.

Uzturi kārtībā mikroviļņu krāsni

Ja mikroviļņu krāsnī liec ēdienus, kuriem ir pievienotas mērces, bieži sanāk tā, ka krāsnij tiek vairāk mērces nekā tavai mutei. Lai izvairītos no nekārtības sataisīšanas, pirms mikroviļņu krāsns ieslēgšanas pa to izvieto cepampapīru.

Avots: www.goodhousekeeping.com

 

Leave a Comment