“Varbūt esi īpašāks, kā tev šķiet!”; 5 pazīmes, ka jūs esat dievišķa būtne un jūs, iespējams, to nezināt

3. Tu esi vientuļa dvēsele

Dievišķās būtnes ir draudzīgas, bet galu galā dzīvo vientuļu dzīvi, jo jūtas sociāli atstumtas.

Dievišķās Būtnes ir nepiederošas, jo, tāpat kā Nikola Tesla, Dievišķās Būtnes ir pārāk attīstīti cilvēki savam laikam.

Tāpēc ir pareizi justies tā, it kā jūs nevienam nepiederat, kad esat dievišķa būtne. Tomēr jūsu pielāgošanās videi būs neticama (tāpēc ikreiz, kad jūs iegūstat jaunu darbu, jūsu jaunie kolēģi vienmēr ir greizsirdīgi uz jums.)

4. Jums ir disidenta domāšana

Kad esat Dievišķa Būtne, jūsu domāšanas veids lielākajai daļai cilvēku ir vismaz “eksotisks”. Bet apzinīgām būtnēm ir vienalga, jo sabiedriskā doma viņiem vairs nepieder.

Dievišķās būtnes nedzīvo mediju ietekmē. Viņiem ir kritiska domāšana un viņi neļauj sevi nomierināt politiķu, intelektuāļu un multimiljonāru harizmai.

Dievišķās būtnes spēj domāt pašas un nevienam neprasa atļauju to darīt. Viņiem ir savi vērtību spriedumi, lai gan viņi netiesā cilvēkus. Viņi ir augstāk par šo bērnišķīgo attieksmi.

5. Jūs esat dvēseles ārsts dvēselēm, kas cieš no sāpēm.

Ja esat dievišķa būtne, iespējams, ka esat piedzīvojis kādu atkarību un no tās izveseļojies, lai dalītos ar savu piemēru cerībā ar pasauli.

Dievišķajām būtnēm pirmajos dzīves gados daudz neizdodas; viņi piedzīvo daudz skumju un dēmonisku muļķību (jūs zināt, ko es domāju), bet viņi pārvar dvēseles tumšo nakti un tagad ir sūtņi, kas nes gaismu un prieku cilvēkiem, kurus viņi ieskauj.

Lasi vēl: “Viņai izdevās nosvinēt savu dzimšanas dienu!”; Vienu dienu pēc savas 79 dzimšanas dienas, mūžībā devās slavena aktrise

Ja jūs esat dievišķa būtne, jūs esat eņģelis un ceļvedis cilvēkiem, kuri saskaras ar tām pašām atkarībām, kurām esat izgājuši cauri.

Ja jūs esat dievišķa būtne, jūs esat atbalsts saviem mīļajiem. Turpini. Es zinu, ka dažreiz tas ir grūti un neglīti, bet pasaulei tu esi vajadzīgs vairāk nekā jebkad agrāk.

Leave a Comment