“Vai tevi moka slikts miegs, kuram seko bezmiegs?”; Ko labāk darīt un nedarīt pirms gulētiešanas

Kādi pārtikas produkti ir piemēroti miegam

Ko ēst vakariņās, lai labi gulētu? Centieties ēst sabalansētas un veselīgas vakariņas bez trekniem ēdieniem. Zema tauku satura zivis, mandeles, tītars, rīsi un kivi ir lieliski piemēroti miegam. Šie ēdieni ir labi miegā un palīdzēs ātri aizmigt. Kāposti paglābs arī no bezmiega, nedaudz marinēts vai sautēts dārzenis lieliski papildinās vakariņas un pozitīvi ietekmēs miegu.

Nu, ja jūs nezināt, ko dzert pirms gulētiešanas, lai labi izgulētos, mēģiniet dzert siltu pienu un kumelīšu tēju. Ķiršu sula, kokosriekstu ūdens un piparmētru tēja arī lieliski ietekmē miegu.

Lasi vēl: 5 zodiaka zīmes, kuras 2023. gadā redzēs milzīgu karjeras izaugsmes lēcienu

Starp citu, zinātnieki pat ogas sauca par bezmiegu. Ja gribas labi izgulēties, tad pirms gulētiešanas var apēst kādu ķiršu. Šī oga ir labākais melatonīna avots, hormons, kas ir atbildīgs par veselīgu miegu.

Kas palīdzēs pret bezmiegu: noderīgi padomi pirms gulētiešanas

Bet, ja jūs jau esat pārkāpis “noteikumus” un “grēkojies”, ēdot kādu no miegam kaitīgiem pārtikas produktiem, jums jāzina, kas var palīdzēt pret bezmiegu. Izvēdiniet istabu, nodarbojieties ar relaksējošu jogu vai paņemiet karstu vannu. Nu, noderīgākie pirms gulētiešanas izklausās šādi: noliec telefonu, izslēdz televizoru un mēģini atpūsties. Nedomājiet par slikto, sapņojiet un iedomājieties kaut ko labu.

Leave a Comment