Uz ko ilgi nedrīkst skatīties, lai nepiesauktu nelaimi. Tautas ticējumi, kurus vērts likt aiz auss, jo tiem esot ticējusi pat pati Vanga

Nedrīkst skatīties uz bērnu pāri galvai

Mūsu tradīcijās pieņemts, ka bērēs tuvinieki stāv pie aizgājēja zārka galvgaļa. Tāpēc – ja ilgstoši skatīsies uz mazuli, stāvot aiz viņa gultas galvgaļa, tu piesauksi nelaimi – bērns var sākt šķielēt un pat iegūt greizu skatījumu uz pasauli.

Nedrīkst rādīt jaundzimušo pie ģimenes nepiederošiem cilvēkiem, kamēr nav pagājušas 40 dienas pēc viņa piedzimšanas

Ja šo noteikumu neievēro, pastāv liela iespēja, ka bērns var nobīties. Un pieaug varbūtība, ka mazulim var uzlikt ļaunu aci.

 

Grūtniece nedrīkst skatīties uz uguni vai mūžībā aizgājušu cilvēku

Ticējums vēsta, ka sieviete var piedzīvot spo***no ab**tu un zaudēt bērnu, ja ilgi lūkosies uz mūžībā aizgājušu cilvēku.

Savukārt tad, ja topošā māmiņa ilgstoši skatās uz uguni, mazulim uz ādas var parādīties tumši plankumi un lielas dzimumzīmes.

 

Nedrīkst skatīties acīs savam atspulgam un raudāt spoguļa priekšā

Ticējums vēsta – ja cieši lūkojas acīs savam atspulgam spogulī, var sajukt prātā un izlaist no aizspogulijas ļaunas būtnes, kas spēj iemitināties cilvēkā caur viņa acīm.

Spogulis spēj uzkrāt un atgriezt atpakaļ negatīvo enerģiju. Ja tu raudāsi spoguļa priekšā, viss negatīvais atgriezīsies atpakaļ palielinātā apjomā.

Lasi arī: Ļoti godīga atbilde: kā atšķirt īstu mīlestību no pieraduma? Esi gatavs to dzirdēt? 

 

Turklāt nedrīkst ilgi skatīties acīs kaķim

Ja neņemsi vērā šo ticējumu, piesaistīsi ļaunos garus no viņpasaules, kas var nodarīt tev būtisku kaitējumu.

 

 

Leave a Comment