Unikālas iespējas un komunikācija: horoskops nedēļai no 13. līdz 19. maijam

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Šis ir laiks, kad jāatzīst, ka dažas lietas pieļauj ierobežojumus tavā kontrolē. Tā vietā, lai pretotos objektīviem apstākļiem, uzticies savai intuīcijai un izvēlies pacietīgu pieeju. Lai gan šobrīd var šķist, ka pasaulē ap tevi valda haoss, drīz vien viss nostāsies savās vietās. Nedēļas nogalē dod priekšroku patīkamām tikšanās reizēm ar draugiem, kas tev palīdzēs atslābināties un aizmirst par ikdienas rūpēm.

 

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Savu plānu īstenošana prasīs pūles un pārliecību par savu dzīvesveidu. Atstāj malā visus traucēkļus un koncentrējies uz to, kas ir vissvarīgākais. Īss ceļojums vai nedēļas nogales pastaiga sola ne tikai atpūtu, bet arī negaidītas tikšanās patīkamā kompānijā, kas palīdzēs Tev atslābināties un atjaunoties.

 

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Pirmās nedēļas aizritēs mierīgi, kas ļaus tev koncentrēties uz to, lai paveiktu pietiekami daudz lietu. Tomēr sagatavojies tam, ka notikumi risināsies diezgan ātri un dažkārt negaidīti. Ir svarīgi saglabāt aktivitāti un apņēmību, lai veiksmīgi tiktu galā ar visiem izaicinājumiem. Nedēļas nogalē gaidāmas jaunas iepazīšanās, kas var izrādīties ļoti daudzsološas tavai personiskajai un profesionālajai izaugsmei.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Šajā periodā tevi gaida neliela plānu maiņa un neliels pārpratums darījumos. Ja kaut kas nesakrīt, nesteidzies darīt visu iespējamo. Ierosini kādu jautājumu uz dažām dienām, lai dotu sev laiku pārdomāt savu stratēģiju un atrast efektīvāku pieeju. Atceries, ka, jo mazāk apspriedīsi savus nodomus ar apkārtējiem, jo ātrāk tavi plāni kļūs par realitāti.

 

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Šīs nedēļas sākumā pievērsies darba jautājumiem un prioritātēm. Atstāj personīgās lietas otrajā plānā. Esi modrs, jo iespējami melošanas un krāpšanas gadījumi. Nedēļas nogalē nepieciešama īpaša piesardzība, lai izvairītos no nepatīkamām situācijām un saglabātu savaldību.

 

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Sajūti, ka tuvojas pārmaiņu laiks un skaidrāka izpratne par saviem mērķiem. Tu vari sajust vēlmi iegūt vairāk, kaut ko mainīt savā dzīvē un sasniegt jaunus sasniegumus. Tomēr svētdien esi īpaši uzmanīgs pret savām emocijām, lai neļautu aizkaitināmībai un aizvainojumam vadīt tavu uzvedību. Centies nepadoties dusmām un neiesaistīties konfliktos.

Leave a Comment