“Trīs galvenie notikumi, kas notiks ar jums 2023.gadā”; Ātrais tests, izvēlies kārti un uzzini

2. Kārts

Pirmais notikums būs materiāls. Jūs ļoti centāties, smagi strādājāt, pielikāt spēkus kaut kā konkrēta dēļ, bet nesaņēmāt pareizo rezultātu, jums visu laiku šķita, ka esat pelnījis vairāk. Tātad, beidzot jūs iegūstat šo visilgāk gaidīto rezultātu! Jūs plūksiet sava darba augļus, savas cerības. Kāds varbūt ir gaidījis vienu vīrieti, bet, kamēr jūs gaidāt, steidzas cits, cienīgāks. Ar viņu būs jautri, patīkami pavadīt laiku, viņš ir enerģisks biedrs.

Otrs notikums var būt saistīts ar jūsu statusu, pareizāk sakot, ar tā maiņu (oficiāla laulība, bērnu piedzimšana), tas var būt arī uzņēmuma atvēršana.

Lasi vēl: “Vai tevi moka slikts miegs, kuram seko bezmiegs?”; Ko labāk darīt un nedarīt pirms gulētiešanas

Trešais notikums ir saistīts ar kādu jaunu skatījumu. Tavā ceļā pavērsies iespēja, tu tur nokļūsi caur savām bailēm. Tā būs izeja no komforta zonas, kad varēsi paļauties tikai uz saviem spēkiem. Šis notikums izskatās pēc sava veida apvērsuma dzīvē, viss apgriežas kājām gaisā, pilnīgs pārsteigums, tu nebiji tam gatavs.

3. Kārts

Pirmais notikums būs saistīts ar mācīšanos, ar zināšanu iegūšanu, savas autoritātes vairošanu sabiedrībā. Jums būs plāns, saskaņā ar kuru jūs varat iegūt savu labumu, mainīt savu kustību vektoru, izkustināt kaut ko ļoti veiksmīgu un galu galā iegūt peļņu. Šajos jautājumos jābūt viltīgākam, nevis jārunā par saviem instrumentiem mērķu sasniegšanai.

Otrs notikums var būt saistīts ar dzīvesvietas maiņu vai ceļojumu. Ilgi šaubīsies, vai vajag vai nevajag, ceļojuma cēlonis var būt – mantojuma saņemšana. Ja jūs nolemjat doties, tad viss notiks ļoti labi. Šeit noteikti ir problēmas ar īpašumu.

Trešais notikums ir romantiska iepazīšanās, sarakste ar cilvēku, kurš atrodas attālumā no jums. Tikšanās brīdī cilvēka dzīve ritēs lejup, būs sarežģīti notikumi, tu saplūdīsi, pamatojoties uz to, ka cilvēkam būs nepieciešams tavs atbalsts. Bet es neredzu attiecību attīstību, nesapludiniet sevi tur!

Leave a Comment