“Tavs sargeņģelis ir gatavs runāt!”; Izdari izvēli un uzzini, ko tavs sargeņģelis vēlas tev pateikt

Trešais eņģelis

Ja jūs sākotnēji piesaistīja Trešais eņģelis, tas liecina par neticamo spēku, kas jums piemīt. Jūsu sargeņģelis ir ārkārtīgi lepns par uzticību, ko esat izrādījis gan savā personīgajā, gan garīgajā ceļojumā.

Jūsu līdzšinējais progress ir bijis ievērojams, taču ir svarīgi saprast, ka tas ir tikai sākums.

Gatavojieties gaidāmajiem neparastajiem izaicinājumiem. Lietas var pasliktināties, pirms tās kļūst labākas. Ir svarīgi saglabāt koncentrēšanos un nelokāmu uz pašreizējo ceļu.

Ja nesen esat veicis būtiskas izmaiņas dzīvē, piemēram, uzsācis jaunu karjeru vai pārcēlies uz citu pilsētu, esiet gatavs sarežģītam sākumam. Tomēr esiet drošs, ka šie centieni ilgtermiņā izrādīsies ļoti izdevīgi.

Jūsu lielākie pārbaudījumi vēl tikai priekšā, un jums būs jāpieņem izšķirošs lēmums. Vai izvēlēsities palikt sev pazīstamajā komforta zonā vai arī būsiet drosmīgs un ieiesiet nezināmajā?

Atcerieties, ka patiesu izaugsmi un pilna potenciāla sasniegšanu var sasniegt, tikai aptverot nepazīstamo.

Ievelciet dziļu elpu, zinot, ka jūsu sargeņģelis iet jums blakus ik uz soļa, un drosmīgi dodieties uz neatklātu teritoriju.

Ceturtais eņģelis

Ja esat sajutuši aicinājumu pie Ceturtā eņģeļa, tas nozīmē, ka jūs varētu saskarties ar problēmām, kas saistītas ar jūsu garīgo un emocionālo labsajūtu.

Iespējams, nesen esat cīnījies ar atkarību, depresiju, trauksmi vai citām garīgās veselības problēmām. Saskaroties ar šiem izaicinājumiem, ir svarīgi atcerēties, ka jums ir iekšējs spēks, lai tos pārvarētu.

Jūsu sargeņģelis stingri stāv jums blakus, gatavs sniegt nelokāmu atbalstu visā šajā ceļojumā.

Pirmie soļi ceļā uz dziedināšanu un atveseļošanos var būt daži no visgrūtākajiem. Jums priekšā ir daži sarežģīti mēneši, kuru laikā jūs varētu justies kārdinājums atgriezties pazīstamos modeļos.

Tomēr ir ļoti svarīgi atzīt, ka šīs izvēles un pagātnes uzvedība ir novedusi jūs pie šīm tumšajām vietām jūsu dzīvē. Atgriešanās pie veciem, destruktīviem ieradumiem nevedīs jūs pie gaismas un nedos jums pilnīgu brīvību no tiem.

Lasi vēl: 2 zodiaka zīmes, kas kļuvušas par retākajām pasaulē – pārbaudi, vai arī tu esi šajā sarakstā!

Lai turpinātu gaišo ceļu, ir jābūt gatavam mainīt savus ieradumus, reakcijas un pārvarēšanas mehānismus.

Nenorobežojieties arī no jums pieejamās palīdzības no ārpuses. Jūsu draugi un ģimene var būt spēcīgs spēka, iedrošinājuma un atbalsta avots, ja jūs viņiem to atļaujat.

Tavs sargeņģelis palīdz arī citiem cilvēkiem. Tomēr nekad nenovērtējiet par zemu sevī esošo spēku.

Jūs esat lielākais spēka, drosmes, mīlestības un iedvesmas avots, kas jums būs nepieciešams, lai pārvarētu šos grūtos laikus. Uzticieties savai noturībai un izmantojiet spēku, kas slēpjas tevī.

Leave a Comment