Tautas padomi, kā zelta izstrādājumi var piesaistīt naudiņu tavai dzīvei; ļoti viegli!

Ja tu pazaudē laulības gredzenu

Tas arī neliecina neko labu. Laulības gredzens ir mīlestības simbols. Ja cilvēks pazaudē šo rotu, viņš sāks konfliktēt un strīdēties ar partneri. Iepējams, kārtējais skandāls novedīs pie romantisku attiecību beigām.

 

Lasi vēl: “Aprīlī Tev ļoti veiksies personīgajā dzīvē!”; Astrologi nosaukuši 4 zodiaka zīmes – Vai tu esi šajā sarakstā

 

Laulību gredzeniem jābūt vienā krāsā. Tikai tādā veidā laulātie varēs glābt laulību, palikt kopā daudzus gadus. Ja gredzeni ir dažādās krāsās, tad pārim pastāvīgi būs domstarpības.

 

Strīdi attiecības nestiprinās, bet tikai sabojās, novedīs līdz tādam līmenim, ka partneri vienkārši izšķirsies.  Ja tu sapņoji par zeltu, no šāda sapņa nevajag baidīties. Tas norāda uz to, ka cilvēks garīgi attīstās, sasniedz jaunu attiecību līmeni. Pārskatāmā nākotnē viņa dzīve var mainīties uz labo pusi, kas viņu noteikti iepriecinās.

Ja tu vienlaicīgi rotājies ar sudraba un zelta izstrājumiem

Bieži var dzirdēt, ka tas liecina par gaumes trūkumu. Tiešām šie divi metāli viens otru atgrūž, tajā pašā laikā atņemot cilvēkam to labvēlīgo ietekmi. Zelta un sudraba vienlaicīga nēsāšana nevar kaitēt indivīdam, taču tas viņam arī nepalīdzēs risināt dzīves problēmas. Visas šīs zīmes nedrīkst aizmirst, tās vienmēr ir jāievēro. Šajā gadījumā nekas neapdraudēs tavu labklājību.

 

Leave a Comment