Tautas līdzekļi pret herpi: palīdzēs tikt vaļā no vīrusa dienas laikā

Lakrica

Saldsakne, kas ir pazīstama arī kā lakricas sakne, ir ļoti labs līdzeklis cīņā ar herpēm. Sasmalciniet to pulverītī, aplejiet ar verdošu ūdeni, lai dabūtu putrai līdzīgu masu, un uzlieciet to tieši uz kņudošās vietas. Labāk šo procedūru veikt vakarā pirms gulētiešanas un tikai no rīta noskalot to nost.

Ūdeņraža pārskābe

Ja uz lūpas jau ir parādījušies pūslīši, vislabāk tos “apdedzināt” ar ūdeņraža pārskābi. Attīriet herpes skarto vietu ik pa 2 – 3 stundām un jau vakarpusē jūsu seja būs tīra no herpēm!

Ķiploki

Arī ķiploki spēj veiksmīgi palīdzēt cīņā ar herpēm. Ķiplokspiedē izspiediet vienu ķiploka daiviņu un iegūto masu uzlieciet uz herpes skartās vietas. Šis līdzeklis ir labs, ja ārstējaties mājās un nav jārādās sabiedrībā, bet tā iedarbība ir apbrīnojama!

Tautas līdzekļi pret herpi: Piparmētru ēteriskā eļļa

Atšķirībā no ķiplokiem, piparmētru ēteriskā eļļa ne tikai lieliski spēj cīnīties ar herpes vīrusu, bet arī patīkami smaržo! Tādēļ to var lietot arī izejot sabiedrībā, trīs reizes dienā uzliekot to infekcijas skartajai vietai. Uzskatu, ka šis ir vislabākais risinājums cīņā ar herpēm!

Tautas līdzekļi pret herpi: Alveja

Alvejas sula arī ir lielisks palīgs cīņā pret herpēm. Ar svaigas alvejas auga sulu tīriet infekcijas skarto vietu ik pēc 2 stundām vai arī vienkārši pielieciet svaigas alvejas lapiņu pie lūpām.

Lasi arī: Pūslīšēdes jeb aukstumpumpas ārstēšana, novēršana un dziedēšana

Ledus

Jūs domājat, ka tas ir pārāk neticami, lai būtu patiesība? Īstenībā ledus lieliski spēj palīdzēt pirmo herpes simptomu gadījumā. Līdzko sajūtat, ka sāk tūkt lūpas, pielieciet tām klāt gabaliņu ledus. Tas noņem tūsku un aptur slimības tālāku attīstību, palīdzot ķermenim pašam ātrāk tikt galā ar infekciju.

Zinot šos vienkāršos paņēmienus, jums vairs nebūs jāsatraucas par savu izskatu akūtas herpes infekcijas laikā.

Avots: takprosto.cc

Jums noteikti būs interesanti uzzināt arī par citām metodēm cīņā ar herpi. Lūk vēl 11 patiešām iedarbīgi līdzekļi cīņā pret herpes vīrusu, jeb aukstumpumpu! SPIED ŠEIT, lai lasītu! 

COMMENTS

Leave a Comment