“Šo zvanu es nevarēšu aizmirst”; zvans Tele2 operatorei, kas lika sariesties asarām acīs

– Viņš mani pārtrauca, sakot, ka viņa sieva ir mirusi pirms diviem mēnešiem un ka kopš tā laika viņš katru vakaru zvanījis viņai uz tālruni. Tomēr šonakt viņš dzirdēja ziņojumu, ka tālrunis ir izslēgts vai atrodas ārpus uztveršanas zonas, un viņš saprata, ka akumulators noteikti ir izlādējies. Viņš lūdza nebloķēt SIM karti, jo vēlas, lai katru vakaru varētu piezvanīt uz viņas numuru un atkal dzirdēt viņas balsi.

 

Viņš sāka raudāt, un es jutu pēkšņu emociju uzliesmojumu. Tomēr man nācās viņam paskaidrot, ka SIM karte ir jāizmanto vismaz vienu reizi, lai arī cik muļķīgi tas nešķistu. Es nezināju, ko darīt vai teikt. Es sapratu, ka nevaru viņam palīdzēt. Tā nu es sāku viņu mierināt, sakot, ka saprotu un ļoti atvainojos.

– Jūs tikai nepadomājiet, ka esmu jucis, vienkārši es viņu ļoti stipri mīlu…

Viņš nometa klausuli, man acīs bija asaras, es nezināju, ko iesākt. Līnijā bija izveidojusies rinda ar 30 cilvēkiem, bet es sēdēju un raudāju…

 

Lasi vēl: “Liktenīgas pārmaiņas dzīvē šī gada februārī”; astrologi nosaukuši 4 zodiaka zīmes, kura sagaida šīs pārmaiņas

 

Nav iespējams noliegt, cik spēcīga var būt mīlestība, pat ja mēs zinām, ka lietas nevar mainīt vai labot. Cilvēks var zvanīt uz vienu un to pašu numuru simts reizes, cerot uz kaut ko, cerot dzirdēt kaut balsi, cilvēka kuru mīl un kas ir viņam tuvs.

Leave a Comment