“Šī nedēļa tev būs pati labākā”; Trīs zodiaka zīmes, kurām šonedēļ ļoti paveiksies

SKORPIONS

Ja nedēļas sākumā nesaņem naudu, tad nejūties labi. Tas jo īpaši attiecas uz gadījumiem, kad Mēness šķērso Strēlnieku — jūsu otro komforta, naudas un vērtību sistēmu māju, bet tā valdnieks Jupiters nes veiksmi un paplašināšanos jūsu sestajā veselības, darba un ikdienas aktivitāšu mājā.

Nedaudz sapņojiet 15. februārī, kad Venera satiekas ar valdzinošo Neptūnu serendipālā savienojumā.

Neatkarīgi no tā, vai tā ir mīlestība vai radošs darbs, jūsu iztēle ir tikpat dzīva kā Aladina burvju paklājs. Ļaujiet universālās mīlestības impulsam būt jūsu mūzai, īpaši 19. februārī, kad Venera dejo ar jūsu mūsdienu valdnieku Plutonu.

ZIVS

Nododot visas savas bailes un šaubas augstāko spēku rokās, jūs šonedēļ sveicat saulaino sezonu. Tomēr, pirms mēs esam priekšā, jūs gūsit labumu no Venēras savienojuma Neptūna dievišķās sinerģijas jūsu zīmē 15. februārī.

Radošajā vai romantiskajā jomā jūsu aura būs magnētiska un citpasaulīga. Jūsu intuīcija un empātija ir arī paaugstināta, tāpēc jūtieties brīvi nodoties mistiskām nodarbēm, īpaši tām, kas ietver meditāciju un kontemplāciju.

Lasi vēl: 50 gadu vecumā mūžībā devies talantīgs sportists; aizgāja naktī uz 15.februāri

Tieši laikā, kad 18. februārī Saule debitēs tavā zīmē, nākamajā dienā Venera tiksies ar alķīmisko Plutonu (tavu 11. biedrību nams, sabiedriskās lietas un nākotnes vīzija). Noskaņojieties līdzjūtībai savā sirdī, un tas pats attiecas uz tiem no jums, kuri cenšas atmaksāt parādu. Karma nekad nav jutusies tik labi.

Leave a Comment