Šajās Latvijas pilsētās, gan šodien, gan rīt būs satiksmes ierobežojumi! Vēlams apbraukt

Nedēļas nogalē velosacensību dēļ uz dažādiem ceļiem Zemgalē tiks ieviesti satiksmes ierobežojumi un satiksmes organizāciju vadīs policija, norāda VSIA “Latvijas valsts ceļi”.

Daudzdienu velobraukšanas sacensības Dobeles apkārtnē – Jelgavas, Tērvetes un Auces virzienā – notiks no šodienas 26.augusta plkst.10:00 līdz svētdienas, 27. augusta plkst.14:00.

 

Paredzams, ka visu sacensību laiku uz šīm brauktuvēm būs satiksmes ierobežojumi – Jelgava–Tērvete–Lietuvas robeža (P95), Pūri–Auce–Grīvaiši (P96), Dobele–Bauska (P103), Tukums–Auce–Vītiņi (P104), Pūri–Bramberģe–Ginduļi (V1059), Dobele–Krimūnas–Zaļenieki–Ūziņi (V1098) un Dobele–Īle–Auce (V1128).

Sestdien, 26. augustā, no plkst. 13.30 līdz 17.30 Iecavas apkārtnē tiks ierobežota satiksme uz autoceļiem Iecava–Baldone–Daugmale (V9), Piebalgas–Dzelzāmurs–Ratstrauti (V5) un Stūri–Ziemeļi (V1010).

Vienlaikus visā Latvijas teritorijā turpinās ražas novākšanas un graudu kulšanas process, kā rezultātā uz brauktuvēm palielinās ievērojamas lauksaimniecības tehnikas klātbūtne, uzsver LVC.

 

Lasi vēl: Mūžībā devies bijušais Latvijas policijas šefs; “Profesionālis, kurš prata arī smaidīt. Tāds viņš vienmēr paliks mūsu atmiņā”

 

Valsts autoceļu tīklā turpinās būvniecības sezona. Sīkāka informācija par pašreizējiem būvniecības posmiem un satiksmes ierobežojumiem pieejama LVC oficiālajā tīmekļa vietnē “www.lvceli.lv”.

Leave a Comment