“Pārdabisks spēks, kas jums palīdzēs tieši tagad”; Izvēlies vienu kārti

2. kaudze: sēnes

Tev vajag cilvēkus

Lai iegūtu vajadzīgo maģiju, jums ir jāsniedz tālāk par sevi. Pirmā kārts jūsu izplatījumā, norāda uz priekšrocību, ja jūs nekoncentrējaties uz sevi un uz to, ko mēģināt izpaust.

Ja vērojat daudz cilvēku, kas nodarbojas ar maģiju vai kaut ko līdzīgu pievilkšanās likumam, jūs ievērosiet, ka tas ir diezgan egocentrisks. Tas patiesībā nenozīmē, ka cilvēks ir vērsts uz sevi, vienkārši lielākā daļa cilvēku pārdabisko uztver kā garīgu pieredzi, kas var būt tikai personiska un individuāla.

Tā nav patiesība. Mēs dzīvojam sabiedrībā, kas arvien vairāk tiek izolēta no citiem cilvēkiem. Izņemot pasīvo izklaidi, piemēram, mūziku, filmas un sportu, jūs, iespējams, ne pārāk bieži mijiedarbojaties ar veselām cilvēku kopienām.

Tradicionālajās kopienās cilvēki pulcējās garīgiem rituāliem vai kultūras aktivitātēm. Tie bija brīži, kad personīgais ego atkrita no kopīgās pieredzes.

Jautrs fakts: dejas un mūzika, īpaši grupā, var izraisīt izmainītu apziņas stāvokli. Mēs arī mēdzam uzskatīt, ka cilvēki, kuri dara šādas lietas, ir lipīgi un vēlas pievienoties (piemēram, žāvāties). Kopīgās aktivitātēs ir maģija, jo tā vēl vairāk dod spēku un uzlabo garīgo izpausmi.

Jūsu garīgā joma

Otrajai kartei, kausu karalim , var būt vairākas nozīmes, ņemot vērā šo izplatību. Bet kopumā runa ir par garīgās enerģijas uzņemšanu, ko grupa var dot.

Ja esat ekstraverts, šo pasākumu organizēšana vai dalība tajos var būt izdevīga. Tāpēc būtu noderīgi rīkot vai rīkot tādus pasākumus kā deju ballīte. Tam nav jābūt dārgam pasākumam, vienkārši uzaiciniet draugus vakariņās un klausieties mūziku.

Runājot par intravertiem mūsu vidū, jūs varat gūt labumu no iepriekš plānotām aktivitātēm, kurās jums nav tieši jāpiedalās. Došanās uz festivālu un apskates objektu baudīšana, nerunājot ar svešiniekiem, var palīdzēt uzņemt garīgo enerģiju, ko izstaro cilvēki.

Ilustrācijai ņemsim reliģisku piemēru: ekstraverts kristietis var baudīt kori vadīt savā baznīcā, bet intraverts kristietis var dziedāt līdzi solos vai vienkārši klausīties. Abi var izmantot notikuma garīgo enerģiju.

Lieta ir tāda, ka jūs kā karalis uzraugāt garīgo sfēru tā, it kā tā būtu jūsu. Tā ir ārēja parādība, kas notiek jums visapkārt, bet tā kļūst par jūsu identitāti un daļu no jūsu izmainītā apziņas stāvokļa, kad jūs piedalāties jebkurā jūsu izvēlētā veidā.

Lai tas darbotos, ir vajadzīgi cilvēki

Pēdējā kārts ir Pentaklu lapa . Mans iespaids ir tāds, ka jūs nevarat mēģināt izpaust neko garīgu fiziskajā pasaulē. Viss, par ko es runāju iepriekš, ir pieredzēts apziņas līmenī.

Jā, apkārtējā pasaulē ir kāds sociāls elements, bet pat viņu pieredze ir neredzama, kas ir jūtama. Jūs nevarat izbaudīt kolektīva notikuma burvību, ja mēģināt to izpaust.

Lūk, kaitinošs piemērs: kāpēc cilvēki pavada visu mūzikas koncertu, ierakstot notikumu savā tālrunī, tā vietā, lai atrastos mirklī un izbaudītu to? Tas ir tas, ko vēlaties izvairīties.

Šo izmainīto apziņas stāvokli nevar simulēt izolēti no sociālā notikuma, kurā tas notiek, tāpēc jums ir jāpiedalās sociālajā dzīvē, lai tas notiktu.

3. kaudze: kompass

Tiecieties pēc mūžīgās apgaismības

Pamatojoties uz jūsu apvērsumu, es nevaru apsolīt, ko maģija, ko izmantosit, nodarīs jūsu labā, taču varu sniegt ieteikumu: tā ir zīlēšana (vai zīlēšana).

Pirmā kārts, Vientuļnieks, apgriezta, runā par izeju no apgaismības. Tā kā tas nav vertikāls, es to uztveru kā apgaismību, ko jūs saņemat no cita avota – varbūt pat no gariem.

Tas ir pārsteidzoši, cik precīza var būt zīlēšana, lai gan es uzskatu, ka tā vislabāk darbojas, ja to lieto mērenībā. Katru reizi, kad es lasu tēmu sev, tas parasti ilgst tikai līdz nākamajam lasījumam. Tātad, ja es lasīšu karjeras ieteikumus ik pēc dažām dienām, tie attieksies tikai uz gadījumiem, kas notikuši šajās dažās dienās.

Tāpēc es domāju, ka jums ir jāizmanto astroloģija, numeroloģija vai kaut kas tāds, ko nevarat atkārtot vairāk nekā vienu reizi par vienu un to pašu tēmu (tādēļ Taro nav piemērots, jo jums būs kārdinājums vēlreiz izlasīt šo jautājumu).

Ja kāds no iepriekš minētajiem jums jau ir pazīstams, izmēģiniet kaut ko tādu, kas jums nav pazīstams. Gan astroloģiju, gan numeroloģiju, jo tās ir balstītas uz lietām, kas jau ir iekustinātas, sākoties Visumam, amatieru līmenī var identificēt ar kalkulatoriem un ģeneratoriem.

Zināt savas iespējas

Otrā jūsu izklājuma kartīte Zvaigzne ir par likteni, un šeit es saņemu padomus par astroloģiju un numeroloģiju.

Nav tā, ka es nedomāju, ka jums nevajadzētu apgūt šīs divas zīlēšanas metodes, ja tās jūs interesē, taču šī objektīvā analīze jums nāks par labu. Bezmaksas rīki ir lieliski piemēroti tiem, kam ir neliels budžets vai vienkārši interesē ātra lasīšana.

Tomēr ir profesionāli astrologi un numerologi, kas var atbildēt uz jebkuru jūsu sarežģīto jautājumu.

Atcerieties, ka vairāk nolemtie zīlēšanas elementi nenozīmē, ka jums nav brīvas gribas, bet tie norāda uz jomām, kurās liktenim ir daudz spēcīgāka ietekme, ar kurām ir grūti cīnīties. Daudz labāk ir strādāt ar likteni nekā pret to.

Piemēram: cilvēks, kuram astroloģiskajā kartē ir norādīts, ka viņam veiksies karjerā, kas kalpo citiem, var maldīgi pieņemt, ka viņam ir lemts darbs pakalpojumu nozarē vai darbs ar sabiedrību (piemēram, medicīnā).

Tomēr šī persona var atklāt, ka var kalpot citiem, strādājot attālināti vai nodarbojoties ar mākslinieciskām interesēm.

Saprotiet, ka pat ar likteni jums ir iespējas.

Viss Visums ir tev priekšā

Jūsu pēdējā kārts ir Trīs nūjiņas . Tas ir par redzesloka paplašināšanu un kaislīga ceļojuma sākšanu. Kāpēc zīlēšana jums var būt maģija, jo tā ļauj jums redzēt, kas ir iespējams.

Cilvēkam var būt lemts kļūt par mākslinieku, taču bērnība, kurā viņam nebija iespējas praktizēt vai kad vecāki viņu nav mudinājuši, var likt viņam domāt, ka tas nav iespējams.

Tomēr jūsu liktenis, par ko liecina tādas zīlēšanas metodes kā astroloģija un zīlēšana, var palīdzēt jums redzēt, kur jūs atradīsit cerību un progresu, ja jūs pieliekat patiesas pūles.

Lasi vēl: “Aizsaulē devies aktieris no ļoti slavenas filmas”; katrs otrais šo filmu ir redzējis

Piemēram, mans numeroloģiskais likteņa skaitlis ir astoņi, kas nozīmē, ka materiālie sasniegumi ir mana rakstura atslēga. Uzņēmējdarbības uzsākšana bija labākā lieta, ko esmu sev darījusi. Man patīk uzņēmējdarbības gars, neskatoties uz to, ka bērnībā, pusaudzis un koledžas students man teica, ka es būtu slikts cilvēks, ja nepaliktu akadēmiskajā aprindā, nestrādātu valdībā vai nekļūtu par izsalkušu mākslinieku.

Kad esat saņēmis zīlēšanu, meklējiet iespēju būt pašam pilnīgākajā mērā, kas jūs esat. Šī ir maģija, kas jums nepieciešama

Leave a Comment