Nofilmēti VIDEO ar apšaudi, kas notikusi pie Riga Plaza

Lūk viens no VIDEO:

Aculiecinieki ziņo, ka cietušais ”BMW” īpašnieks pakaļ uzbrucējiem uz veikalu neskrēja. Viņš steidzās pie savas mašīnas, taču brīdi vēlāk uzbrucēji pieskrēja pie sava ”Mercedess” un aiztraucās nezināmā virzienā. Cietušajam esot bijusi brūce kaklā un tā asiņojusi.

“Tā bija šauta brūce, jā. Kaut kur kakla, ausu rajonā. Asinis bija diezgan. Varbūt ne tik traģisks kā Holivudas filmās rāda, uzreiz pieci litri un tā, bet bija ievērojami, jā,” atminas Arvis.

Savukārt Asadbeks stāsta: “Es redzēju, ka viņš tur sēdēja un turēja kaklu. Mēs tur negājām, vērojām no malas. Mēs visi bijām šokā. Tā ir sabiedriska vieta. Jā, sākumā ”ātrie” atbrauca, pēc tam arī policija.

Protams, ka uz šādu izsaukumu notikuma vietā ieradās kupls operatīvu dienestu skaits, arī kriminālpolicijas izmeklētāji. Zināms, ka pēc ātras palīdzības mediķu apskates, cietušais vīrietis no hospitalizācijas atteicās. Šobrīd likumsargu komentārs ir lakonisks, proti uzbrucēju identitāte vēl tiek skaidrota, arī nozieguma motīvs un citi apstākļi nav zināmi.

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka uzbrucēji bijuši divi un šauts ar diviem, iespējams, pneimatiskajiem ieročiem. Valsts policija pārbauda vairākas nozieguma versijas, tostarp, ka uzbrukums, iespējams, izdarīts personīgu motīvu dēļ.

Lasi arī: Pēc pamatīgas kritikas devas, Reirs nāk klajā ar savu piedāvājumu bērnu atbalstam Covid-19 laikā

 Lūk video:

Avots