Nekavējoties izlasiet mūsu rakstu, ja esat pamanījuši šādu aplikumu sev uz mēles

Organisma attīrīšana no šlakvielām un toksīniem

9

Šoreiz mēs runāsim par intoksikāciju, kas ir pakāpeniska un hroniska. Bieži vien veselības paliktināšanos saista ar jebko citu tikai ne ar organismā esošajām šlakvielām. Pievērsiet uzmanību šim pazīmēm, kas liecina par organisma aizsērēšanos ar šlakvielām. Tādā veidā jūs spēsiet laikus reaģēt.

Šlakvielas un toksīni mūsu organismā

10

Spēku zudums

Kādi jūs pamostaties no rītiem? Ja dienu no dienas rīti nav enerģiski pat tad, ja miegs ir bijis labs un nav nekādu citu problēmu, tad visticamākais, ka organisms ir pilns ar šlakvielām.

Biežas galvassāpes

Ļoti biežas galvassāpes bez zināmiem iemesliem (spiediena maiņas vai jebkādas galvas smadzeņu traumas) var liecināt par to, ka organisms nespēj izvadīt visas nepieciešamās vielas.

Šlakvielu uzkrāšanās asinīs padara tās mazāk barojošas un daudz blīvākas, sarežģījot asinsķermenīšu kustību organismā, kas izraisa galvassāpes. Šādas problēmas var būt arī pašos asinsvados, kad uz to sieniņām veidojas aterosklerotiskas nogulsnes.

Diskomforts zarnās

Aizcietējums, vēdera uzpūšanās un caureja liecina par problēmām ar tur uzkrājušiem produktiem. Aizsērējušās zarnas slikti izvada izkārnījumus un pienācīgi nespēj uzņemt barības vielas. Tā rezultātā ēdiena pārpalikumi vistiešākā veidā sāk organismā pūt, radot vēl nopietnāku organisma saindēšanos.

Pastiprināta svīšana, nepatīkams aromāts

Āda ir cilvēka vislielākais orgāns, kas izdala vielas. Ar sviedru palīdzību no organisma izdalās amonjaks, urīnviela un citi būtiski atkritumi. Ja organismā ir pārāk daudz toksīnu, tas sāk rīkoties, lai tos izvadītu (pastiprinās svīšana). Ja sviedri ir ļoti stipri un specifisku smaku, tas liecina par šlakvielām.

Nepatīkama elpa

Ja zobi ir veseli un nav problēmu ar smaganām, bet nav iespējams atbrīvoties no nepatīkamas elpas, nepieciešams vērsties pie speciālista, lai pārbaudītu gremošanas orgānu darbību.

Nogulsnes uz mēles

Ja dienas laikā uz mēles uzkrājas baltas vai dzeltenīgas nogulsnes, tas ir tikai normāli. Problēma sākas tad, ja šīs nogulsnes nevar tik viegli dabūt nost. Tas liecina par problēmām ar gremošanas traktu vai arī par kādu infekciju.

Tauku nogulsnes uz gurniem

Liekais svars – tas jau ir signāls par nobīdēm organisma darbībā. Tiem, kam ir lēnāka vielmaiņa, šlakvielas metabolismu palēnina vēl vairāk.

Problēmas ar ādu

Ja uz ādas parādās dažādi apsārtumi, izsitumu, pumpas – tas viss liecina, ka organismam ir problēmas ar nevajadzīgo vielu izvadīšanu. Bezjēdzīgi ar to cīnīties ārēji, jo problēma meklējama iekšēji.

Problēma ar psihi

Nervozitāte, aizkaitināmība, apātija un problēmas ar miegu var liecināt par nemitīgu organisma cīņu ar kaitīgām vielām. Hipokrats norādīja, ka cilvēkiem, kuriem ir problēmas ar aknām un žultspūsli, ir savdabīgs raksturs. Ne velti ir zināma frāze “izgāzt žulti.”

Visi iepriekšminētie simptomi ir tikai daļa no šlakvielu radītajām sekām. Ir jābūt ļoti uzmanīgiem ikdienā ar visu to, ko uzņemat pārtikā un ko pārdzīvojat. Arī apkārtējā vide daudz ko nosaka.

Avots: takprosto.cc

Leave a Comment