Nekad nebūtu ienācis prātā, ka tādās vietās var paslēpt naudu! 7 labākās vietas, kur slēpt naudu

Kur glabāt naudu?

Matu ķemmē

Šis ir lielisks atklājums tiem, kuri ceļo. Noņemiet mīksto ķemmējamo daļu nost no ķemmes un jūs pamanīsiet, ka tur ir pietiekoši daudz vietas, lai paglabātu naudu!

Jostā

42

Jostu dizains var būt ļoti daudzveidīgs, tādēļ jāņem vērā, ka ne visas jostas var būt derīgas naudas slēpšanai. Ja dodaties kādā garākā ceļojumā, pameklējiet mājās kārtīgi, varbūt jums kaut kur stāv šāda veida josta. Naudas glabāšana jostā ir labs veids, jo apkārtējie par to pat nenojautīs!

Diskdzinī

Mūsdienās tehnoloģijas ir tik ļoti attīstījušās, ka daudzi nemaz vairs neizmanto diskdziņus. Tādēļ droši varat naudas banknotes turēt sava datora diskdzinī!

Aizkara stangās

Lai naudu glabātu šeit, noņemiet aizkaru stangas uzgali un ievietojiet tur naudu. Maz ticams, ka kāds dotos meklēt naudu šādā vietā!

Durvīs

41

Sava amata meistariem nesagādās grūtības durvīs izveidot šādu slēptuvīti! Par šī slēpņa atrašanos vietu neviens nekad neiedomāsies! Durvju rāmji arī ir lieliski piemēroti slēpņiem.

Grīdas līstēs

Vienkārši noņemiet līstes uzgali un jūs redzēsiet, ka tur ir pietiekoši daudz vietas, lai kaut ko glabātu.

Sienā

40

Lai izveidotu šādu mini seifu, noteikti vajadzētu meistaru palīdzību. Ticiet man, rezultāts ir to vērts! Lai uzietu šādu slēpni, būs krietni jāpiepūlas!

Lūk, ir vietas, kurās ielūkosies katrs zaglis: ledusskapis, miskaste, graudaugu burkās, tējkannās, servīzēs, gāzes plītī, tualetes poda skalojamā kastē, apģērbu kabatās, grāmatās, zem dīvāniem un paklājiem, spilvenos, netīrās veļas vai apavu kastē.

Vēlam jums kļūt bagātākiem ar katru dienu un spēt nosargāt savus iekrājumus! Ja arī draugu un radu drošība nav jums vienaldzīga, dalieties ar šo rakstu!

Avots: takprosto.cc

Leave a Comment