“Nedrīkstu teikt, ka esmu pusbadā…” Raimonds Pauls pārsteidz iedzīvotājus ar savu paziņojumu

Savā ciešajā sabiedrībā viņa ieņēma nozīmīgu vietu kā mierinājuma un pieķeršanās avots mūziķa dzīvē. Kopā ar Raimondu Polu viņi dalījās savā eksistencē un bija vienoti gan mūzikā, gan personiskajās attiecībās, piedāvājot savstarpēju atbalstu.

Uzstāšanās laikā “Šefu gaidījāt?” kopā ar mūzikas nama “Daile” vadītāju Andu Zadovsku viesojās cienījamais Maestro Raimonds Pauls. Papildus tam, lai apspriestu savu aizraušanos ar mūziku, Maestro atklāti izteica savu mīlestību pret izsmalcinātu virtuvi. Tomēr šova gaitā viņš dalījās arī melanholiskā pārdomā.

Atbildot uz jautājumu, vai Maestro novērtē garšīgu ēdienu, viņš atbild:

Es nevaru apgalvot, ka esmu izsalcis, bet, tā kā tagad dzīvoju viens, man vairs nav neviena, kas man gatavotu maltītes. Līdz ar to es patērēju visu, ko man atnes manas meitas, un rezultātā katrs ēdiens tiek uztverts ar lielu entuziasmu un atzinību.

Skumji, bet 4. augustā tika ziņots, ka 84 gadu vecumā mūžībā aizgājusi Raimondas Paulas dzīvesbiedre Lana Paula. Pāris savu 61. kāzu gadadienu sagaidīja 31. augustā.

Lanas aiziešana iezīmējās ar intīmu mīļoto cilvēku pulcēšanos, kas aprobežojās ar viņas tuvākajiem ģimenes locekļiem. Piemiņas dievkalpojumā, kas notika 8. augusta pusdienlaikā pirms viņas kremēšanas, piedalījās tikai pieci cilvēki. Klātesošo vidū bija Raimonds Pauls, viņas meita Anete un dzīvesbiedrs, kā arī Paulas mazmeitas Annamarija un Monika.

Leave a Comment