Mūziķis Dons nācis klajā ar paziņojumu, ko bija klusējis jau vairākus gadus: Cilvēki par viņa teikto pārsteigti

Mūziķim Dons, īstajā dzīvē pazīstamam kā Arturs Šingirejs, šogad apritēs apbrīnojami 40 gadi. Šī jubilejas gada ietvaros mūziķis nolēmis dalīties ar savām domām un atklājumiem raidījumā “Kad viņas satiekas”. Šajā sarunā viņš paliek atklāts un godīgs, izstāstot par savu attieksmi pret dzimšanas dienām un to, kā šo īpašo notikumu svin kopš savas 17 gadu vecuma.

Dons atzīst, ka dzimšanas dienu svinēšana viņam nekad nav bijusi prioritāte, un šī tradīcija ir saglabājusies jau tik ilgu laiku. Tas ir lēmums, ko mūziķis pieņēmis vēl jaunībā, un tas ir kļuvis par viņa personīgo principu. Viņš dalās ar šo pieredzi ne tikai kā mūziķis, bet arī kā cilvēks, kas novērtē ikdienu un citus dzīves aspektus.

Šī atklātība ļauj klausītājiem ielūkoties mūziķa dzīvē no citas perspektīvas un saprast viņa individuālo pieeju jubilejas svinēšanai. Tas rada iespēju ne tikai baudīt Dona mūziku, bet arī piedalīties viņa personīgajā pieredzē, kas veidojis viņa mūziķa un cilvēka personību.

Lai gan mājas ir kā droša oāze, kur varu pilnībā atpūsties, tas, ka redzu jaunus cilvēkus savā telpā, piedāvā citādu enerģiju un bagātina manu ikdienu,” atklāj mūziķis.

Viņš uzsver, ka mājas ir vieta, kur viņš atgūst spēkus un veic “bateriju restartu”. Tomēr tieši viesošanās pie draugiem vai ģimenes viņam sniedz dzīves daudzveidību un jaunas emocijas. Tas ir kā iespēja iziet no ierastā un dalīties ar savu mājas siltumu ar citiem.

Mūziķis dalās ar savu redzējumu par savu mājas un ciemošanās nozīmi, uzsvērti ietverot, cik svarīgi ir atrast līdzsvaru starp privātumu un sadraudzību, kā arī kā ikdienas pieredze var iegūt daudzveidīgumu, iekļaujot jaunus cilvēkus savā dzīvē un telpās.

Mūziķis Dons dalās ar savām jūtām, dziedot savu populāro jubilejas dziesmu “Daudz baltu dieniņu”. Pārsteidzoši, šī brīža nevis prieks, bet drīzāk sajūtas, kas raksturotas kā neērtības. “Kad dziedu šo dziesmu un dzirdu apsveikumus par jubileju, man ne vienmēr ir prieks. Dažreiz var pat rasties jautājums – ko es tādu esmu izdarījis, ka mani sveic šajā dienā. Piedzimu?” retoriski vaicā Dons.

Tomēr viņš piebilst, ka, neskatoties uz šīm sajūtām, viņam joprojām sagādā prieku saņemt dāvanas un justies ievērots šajā speciālajā dienā.

Lasi arī: Latviju pamatīgi satriec Pugačovas un Galkina paziņojums! Viņi negaidīti ierodas Latvijā un paziņo ko negaidītu

Mūziķis Dons svinēs savu 40. dzimšanas dienu šī gada 10. aprīlī, piedzīvojot ne tikai jubilejas brīžus, bet arī daloties ar saviem pārdomām par dzīves gaitām un dzimšanas dienu svētībām.

Leave a Comment