Lietas, kuras tu vari (un vajadzētu!) tīrīt ar zobu birsti

Matu fēna ventilācija

Ja tavs matu fēns vairs nešķiet tik spēcīgs kā agrāk, iespējams, ka tam ir nepieciešama ventilācijas iztīrīšana. To lieliski var izdarīt ar zobu birstes palīdzību.

Plīts virsmas

Dažkārt švammes vienkārši nav spējīgas paveikt šo darbu, jo plītī ir arī ļoti grūti pieejamas vietas – to tīrīšanai vari izmantot zobu birsti – tā tiks klāt visur.

Flīžu šuves

Tu noteikti esi pamanījis, ka šīs vietas netīrās tik viegli kā pašas flīzes. Tomēr, ja izvēlies tās tīrīt ar zobu birsti, tās vajag tīrīt saudzīgi, jo vari tās viegli sabojāt.

Krāni

Neaizmirsti par “skārienu punktiem” savās mājās – tās vietas, kur bieži pieskaras cilvēku rokas, ir jātīra regulāri un kārtīgi. Ja krānu mazgāšanai izmantosi līdzekli un švammi, nesasniegsi labāko iespējamo rezultātu, tādēļ labāk tos mazgā ar līdzekli un zobu birsti, kārtīgi notīrot visas paliekas.

Ledusskapja plauktiņi

Izlijis piens un piekaltis jogurts ir jānotīra kārtīgi – un vislabāk to panāksi ar zobu birstes palīdzību. Švamme tikai notīrīs ar tavām acīm redzamos netīrumus, bet tie ir jānotīra kārtīgi, citādāk agri vai vēlu ledusskapis sāks nejauki smakot. 

Avots: goodhousekeeping.com

Leave a Comment