Lietas, kuras tev būtu jāmazgā KATRU DIENU!

Rokas dvieļus

Tie varētu neizskatīties pārāk netīri, tomēr ir. It īpaši trauku dvieļi, kas atrodas tavā virtuvē. Parastos vannas istabas roku dvieļus vari lietot mazliet ilgāk, tomēr dvieļus vajadzētu mainīt diezgan bieži.

Virtuves virsmas

1454873864-always-clean-countertops

Padomā, kas tik nav nonācis uz tavas virtuves virsmas. Tur tiek gatavoti visi ēdieni, nolikti pārtikas maisi un vēl sazin kas. Tieši tādēļ tev vajadzētu ne tikai pēc ēst gatavošanas notīrīt virtuves virsmas, bet darīt to katru dienu un noteikti rūpīgi!

Dušas sienas

Ja katru reizi pēc mazgāšanas netīrīsi dušas sienas, ar laiku radīsies netīri nosēdumi. Un tas noteikti nav tas, ko tu vēlies.

Izlietnes

Tu varbūt domā, ka pēc roku vai trauku mazgāšanas tavas izlietnes ir tīras, tomēr tā nebūt nav. Patiesībā izlietnē paliek baktērijas un netīrumi. Vēlams būtu rūpīgi ar švammi un pēc nepieciešamības – ar kādu līdzekli kārtīgi izmazgāt izlietni, lai baktērijas nesāktu vairoties.

Netīros traukus

1454873889-always-clean-dishes

 

Ja uz nakti atstāsi netīros traukus izlietnē, tas to mazgāšanu padarīs tikai arvien apgrūtinošāku. Ēdiens, it īpaši mērces, būs piekaltušas, un tās notīrīt būs ļoti sarežģīti. Tieši tādēļ vislabākais variants ir nomazgāt traukus uzreiz pēc ēšanas.

Avots: womansday.com

 

Leave a Comment