Lidmašīnas pasažieri domāja, ka sieviete tikai guļ, tomēr patiesība izrādījās daudz reiz smagāka

Ceturtdien, 21.septembrī, lidojuma laikā tika atklāts, ka “British Airways” lidmašīnā esošā pasažiere 73 gadus veca ir devusies mūžībā no sirdslēkmes, pretēji sākotnējam uzskatam, ka viņa gulēja.

Pensionāre devās lidojumā no Londonas uz Nicu. Līdzbraucējiem nemanot, viņa lidojuma laikā zaudēja samaņu, jo viņas stāvokli viņi sajauca ar miegu. Bažas radās tikai tad, kad lidmašīna nosēdās, jo vecāka gadagājuma pilsone palika sēdus stāvoklī un nepiecēlās no krēsla.

 

Lidmašīnas pamešanas laikā vairāki pasažieri mēģināja sievieti pamodināt, taču viņu pūliņi izrādījās veltīgi. Līdz ar to stjuartes tika informētas par notikušo un nekavējoties izsauca neatliekamās palīdzības dienestus.

Tomēr franču medicīnas speciālistiem neizdevās reanimēt sievieti, kā rezultātā viņas oficiālā došanās viņsaulē tika paziņota aptuveni desmitos no rīta pēc Francijas vietējā laika. Tiek uzskatīts, ka viņai, atrodoties lidmašīnā, apstājās sirds sirdslēkmes dēļ.

 

Lasi vēl: Kādā Latvijas ciemā ļaudis uzlauza pamestas mājas slēdzeni. Kad viņi ielūkojās miteklī, pavērās prātam neaptverama aina!

 

Sievietes došanos viņsaulē apstiprinājuši arī aviokompānijas pārstāvji. Tomēr viņi nav atklājuši viņas identitāti vai snieguši sīkāku informāciju par precīzu viņas sirds apstāšanos iemeslu.

Leave a Comment