“Lidl Latvija” nekavējoties nāk klajā ar paziņojumu un atsauc no Tirdzniecības vairākus pārtikas produktus

“Lidl” kompānija šodien paziņoja par uzņēmuma “Elis Ali Eski” veiktajiem pasākumiem attiecībā uz diviem produktiem – “Crownfield” sezama sēklu halva ar vaniļas garšu, 100 g, un “Crownfield” sezama halva ar zemesriekstiem un rozīnēm, 100 g. Pēc precīzas analīzes un kvalitātes kontroles uzņēmums nolēmis atsaukt šos produktus no tirdzniecības, jo ir konstatēts mikrobioloģisks piesārņojums – salmonella.

“Lidl Latvija” pārstāvji uzsver, ka klientu drošība un veselība ir uzņēmuma galvenais prioritāts, un tāpēc tika pieņemts šāds lēmums, lai novērstu jebkādas iespējamās negatīvas ietekmes. Jau veikti pasākumi, lai izņemtu minētos “Crownfield” halvas produktus no lielveikalu plauktiem.

Uzņēmums aicina visus klientus, kuri iegādājās šos konkrētos produktus, tos nekavējoties atgriezt visos “Lidl” veikalos. Svarīgi ir atzīmēt, ka pat bez pirkuma čeka, pircēji varēs atgriezt šos produktus, un pirkuma cena tiks pilnībā kompensēta. Šis solis ir veikts, lai klientiem nodrošinātu ne tikai drošību, bet arī pilnīgu apmierinātību ar “Lidl” veikala pakalpojumiem.

“Lidl” apliecina savu apņemšanos turpināt stingrus kvalitātes kontroles pasākumus un sazināties ar piegādātājiem, lai novērstu līdzīgus gadījumus nākotnē. Šis paziņojums sniedz skaidru signālu par “Lidl” atvērtību, atbildību un gatavību rīkoties, lai nodrošinātu klientu uzticību un drošu iepirkšanos viņu veikalos.

“Lidl Latvija” stingri uzsvērt, ka atsaukums attiecas tikai uz iepriekšminētajiem “Crownfield” produktiem, proti, sezama sēklu halvu ar vaniļas garšu un sezama halvu ar zemesriekstiem un rozīnēm, 100 g, un “nekādā veidā” nav saistīts ar citiem “Lidl Latvija” sortimentā esošajiem produktiem. Uzņēmums apliecina, ka visi pārējie piedāvātie produkti saglabā augstus kvalitātes standartus un ir droši lietošanai.

“Elis Ali Eski” un “Lidl” pauda nožēlu par radītajām neērtībām un atvainojas skartajiem patērētājiem saistībā ar šo atsaukumu. Uzņēmums izsaka apņemšanos ātri risināt situāciju un atgūt klientu uzticību.

Ja patērētājiem rodas papildu jautājumi vai nepieciešama informācija, “Lidl” aicina sazināties ar klientu servisu, izmantojot norādītos kontaktus: 8000 5888 vai [email protected]. Uzņēmums ir gatavs sniegt visu nepieciešamo atbalstu un informāciju.

Interesanti ir arī piebilst, ka pagājušajā finanšu gadā, kas ilga no 2022.gada 1.marta līdz 2023.gada 28.februārim, “Lidl Latvija” sasnieguši 442,378 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir 4,4 reizes vairāk nekā gadu iepriekš. Lai gan kompānijas zaudējumi saruka vairākkārt un sasniedza 3,847 miljonus eiro, uzņēmums turpina strādāt uzlabojumu virzienā un turpinās stiprināt savu pozīciju Latvijas tirdzniecības tirgū.

“Lidl Latvija” tika reģistrēta 2016.gada oktobrī, un tās pamatkapitāls sasniedz 365,5 miljonus eiro, kā liecina “Firmas.lv” informācija. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Vācijas “C E – Beteiligungs-GmbH”, apliecinot starptautisku saistību un atbalstu.

Šobrīd “Lidl” tīklā ir 26 veikali 12 Latvijas pilsētās, kur uzņēmums turpina piedāvāt plašu produktu klāstu, ieviešot jauninājumus un atbildot uz patērētāju vajadzībām. Uzņēmuma attīstības plāni ietver ne tikai kvalitātes uzlabošanu, bet arī paplašināšanos un uzlabojumus klientu apkalpošanas jomā.

Leave a Comment