Lauvai jāizmanto iespējas, bet Strēlnieku gaida pārsteigumi; Dienas prognoze 27. jūlijam visām zīmēm

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavām šī diena būs nozīmīgu lietu pilna. Tos pareizi veicot, tu stiprināsi savu uzticamību. Uzturi optimistisku noskaņojumu un nodod to citiem – tas padarīs pasauli ap tevi labāku.

 

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svari ir noskaņoti uz panākumiem un uzvaru. Tava potenciāla pietiks visiem plānotajiem uzdevumiem un mērķiem. Īpaši veiksies Svariem, kas nodarbojas ar uzņēmējdarbību vai zinātni. Neatsakies no ietekmīgu cilvēku palīdzības, lai būtu pārliecināts par panākumiem. Risks šajā dienā ir pamatots.

 

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioniem ieteicams no rīta plānot sarunas un parakstīt svarīgus dokumentus. Daudzās lietās tev būs nepieciešams kolēģu vai partneru atbalsts. Cītīgs darbs un pacietība palīdzēs tev gūt panākumus.

 

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlniekiem gaidāmi pārsteigumi. Parādnieki var atdot tev naudu vai citas vērtīgas lietas, kas tev sagādās prieku. Negaidi, ka viss atrisināsies pats no sevis – cītīgi strādā un centies pabeigt iesākto. Nebaidies ieguldīt līdzekļus daudzsološos projektos – tas tev nesīs atdevi.

 

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāzim vajadzētu būt piesardzīgiem un izvairīties no domstarpībām ar jauniem draugiem. Tevi var ieskaut negatīvas un toksiskas personības, tāpēc šajā dienā labāk ierobežo savus kontaktus un izvairies no jaunu paziņu dibināšanas. Šis nav labvēlīgākais laiks riskantām darbībām un riskantiem uzņēmumiem.

 

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Ūdensvīri spēs atklāt kāda nepatīkama notikuma cēloni. Ja tev ir problēmas personiskajās attiecībās, nevilcinies tās pabeigt. Tavā dzīvē ienāks kaut kas jauns un aizraujošs. Turklāt tev izdosies iedziļināties skaudīgu cilvēku un nelabvēļu domās, it kā lasītu viņu domas.

 

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivīm var rasties grūtības profesionālajā jomā. Sarežģītās situācijās uzticies savai intuīcijai, tā palīdzēs tev atrast pareizo risinājumu. Izvairies no slinkuma un konfliktiem, cenšoties saglabāt mieru un harmoniju saskarsmē.

Leave a Comment