Laura Reinika dzīvē ir notikušas Milzīgas skumjas: “Man rokas vienkārši sāka trīcēt!”

Lauris Reiniks nesenā intervijā atklāja, ka iepriekšējā gadā Kolumbijā uzturējies trīs mēnešus. Daudzi cilvēki nezina šo detaļu, taču stāstā ir daudz vairāk. Sarežģītā dzīves posmā viņš mierinājumu meklēja Kolumbijā, un šī izvēle izrādījās noderīga viņa fiziskajā, garīgajā un emocionālajā atjaunošanā.

Pēc viņa teiktā, darba slodze bija neticami milzīga, jo laika gaitā bija uzkrājies projektu pārpilnība. Say It Loud notika šajā vietā, un katra epizode tika ierakstīta vismaz trīs stundas. Pieredze bija līdzīga sēdēšanai konsultāciju sesijā, kurā bija rūpīgi jāuzklausa viss veselas trīs stundas. Vai jūs pat varat aptvert šādu scenāriju?

Man bija izaicinājums katru dienu vairāk nekā stundu sazināties ar kādu aci pret aci, jo īpaši tāpēc, ka mēs bieži ierakstījām divas programmas vienā dienā. Emocionālā daļa, pastāvīgi sadarbojoties ar citiem šādā veidā, bija izsmelta, un dienas beigās es jutos pilnībā izsmelts. Reizēm es pat jutu vēlmi dzert, lai tiktu galā ar milzīgo informācijas daudzumu, kas man bija jāapstrādā.

Tajā brīdī sāka rasties bezprecedenta Vese***as problēmas. Alerģijas parādīšanās uz sejas bija saistīta ar neparastām muguras sāpēm un visaptverošu niezi visā ķermenī. Noturīga adatveida dūrienu sajūta rokās bija nemainīgi gan no rīta, gan naktī, atbalsojot mūziķa jūtas.

Lauris atceras izaicinājumu pilnu laiku savā dzīvē, kurā pat viņam nevaldāmi trīcēja rokas. Viņš atceras, ka Kolumbijā ir meklējis medicīnisko palīdzību, lai gan šobrīd nevēlas sīkāk par šo jautājumu runāt.

Leave a Comment