Labākais veids, kā bildināt katru zodiaka zīmi

AUNS

Auna zīmē dzimušajam nekas neliksies romantiskāks par bildinājumu, kura laikā viņš nokļūst uzmanības centrā. Sniedz Aunam to, ko viņš patiesi vēlas, bildinot viņu publiski. Noteikti pārliecinies, ka tavu bildinājumu sadzirdēs daudzas jo daudzas ausis un saredzēs tik pat daudz acu. Par sliktu nenāks arī Aunam veltīts slavas mirklis uz skatuves vai pjedestāla.

VĒRSIS

Vērša spēka avots ir viņa ģimene, tieši tādēļ, lai patīkami pārsteigtu šīs zīmes pārstāvi ar bildinājumu, blakus noteikti jāatrodas arī viņa tuviniekiem. Pirms uzdod svarīgo jautājumu, noteikti pārliecinies, ka Vērsim līdzās būs visi viņa dzīvē svarīgie cilvēki. Rēķinies, ka Vērsim aiz laimes sajūtas var noreibt pat galva vai sāks ļodzīties ceļi.

DVĪŅI

Dvīnis ir pārāk gudrs, nereti tas traucē viņa paša laimei. Tā tas ir arī šajā gadījumā, jo viņš jau labu laiku pirms svinīgā notikuma būs sapratis, kas gaidāms. Labākais veids, kā noķert Dvīni nesagatavotu, ir rīkojoties visnotaļ spontāni, piemēram, kopīgas pastaigas laikā. Pārsteidzošs bildinājums ir labākais, kādu šīs zīmes pārstāvis spēj iedomāties – garantēts, ka tas liks Dvīņu sirdij iepukstēties krietni straujāk.

VĒZIS

Vai vēlies, lai Vēzis noteikti tev saka “jā”, tad šarādes būs labākais savaldzināšanas variants. Vēzim piemīt bērnišķība un viņam patīk mainīt savu izskatu, šad un tad pārģērbjoties par pasaku vai filmu tēliem, lai palūkotos uz pasauli no cita skatu punkta. Noteikti bildini Vēzi šādā ietērpā, tad viņš zinās, ka esi īstais cilvēks, ar kuru pavadīt atlikušo mūžu.

LAUVA

Ja vēlies bildināt Lauvu, tad tev nāksies ķerties pie lieliem plāniem, ja nevēlies to darīt, tad labāk nemaz neuzdod svarīgo jautājumu. Lauva vēlas pieredzēt kaut ko atmiņā paliekošu, lai par saderināšanos vēlāk varētu stāstīt arī mazbērniem. Tādēļ potenciālajam laulātajam draugam nāksies krietni pacensties. Lai padarītu šo pasākumu neaizmirstamu, bildini viņu vēja tunelī, bezgravitācijas telpā, gaisa balonā vai arī lecot ar izpletni.

JAUNAVA

Panākumu atslēga bildinot Jaunavu slēpjas krāšņumā. Jaunava novērtē greznākās lietas, ko dzīve piedāvā. Sveču gaisma, spuldzīšu virtenes, ziedu smarža un labākais no labākajiem šampāniešiem patiesi sajūsminās šīs zīmes pārstāvi. Nodrošini kinozvaigznes cienīgu bildinājumu, par kuru Jaunava sapņojusi jau kopš bērna dienām, viņas smaids un sajūsma būs tā vērti.

SVARI

Svari neprasa diži daudz mīlestības, bet viņi no sirds novērtē radošumu. Aizved Svarus uz viņu iecienītāko vietu un padari bildinājumu par ko aizraujošāku nekā vienkāršu notupšanos uz viena ceļa. Noalgo pilotu, lai tas gaisā uzraksta bildinājumu vai arī zemūdens pasaules apskates laikā palūdz, lai nirējs piepeld pie stikla ar liktenīgo jautājumu, galvenā panākumu atslēga ir kaut kas neierasts.

SKORPIONS

Skorpions vienmēr ir kustībā un viņam patīk jautrība. Lai bildinātu šo bezbailīgo cilvēku, vajadzētu notvert viņa rotaļīgo garu, tajā pašā laikā negaidīti pārsteidzot. Ja Skorpions iepriekš zinās, ko plāno, viņš uzskatīs šo žestu par dīvainu. Sporta spēles laikā nometies uz viena ceļa, lai parādītu, ka saproti, kas liek Skorpiona sirdij pukstēt straujāk.

STRĒLNIEKS

Strēlnieks ir domājoša zīme, kā arī cilvēks, kurš vismazāk no visiem gatavs uzņemties saistības. Ja esi veicis visus iespējamos pasākumus, lai Strēlnieks vēlētos visu atlikušo mūžu pavadīt kopā ar tevi, tad bildinājumam jānotiek gudro prātu cienīgā gaisotnē. Dodaties satikt Strēlnieka mīļāko autoru vai pavadiet dienu kādā zinātniskā konferencē, pēc kuras varēsi spert visnotaļ nozīmīgo soli.

MEŽĀZIS

Mežāzim reti kad būs brīvs brīdis, ko veltīt sev, nevis darbam, tieši tādēļ bildinājuma vietai vajadzētu būt saistītai ar šīs zīmes komercdarbību. Ņemot vērā to, ka Mežāzis nav pats romantiskākais zodiaka pārstāvis, nekas viņam nepatiks labāk par bildinājumu darbā, kur kolēģu lokā viņš pavada visvairāk laika.

ŪDENSVĪRS

Zemes bērns Ūdensvīrs mīl dabu. Visromantiskākā vieta, kur saderināties šai zīmei būs zem vējā liegi plīvojošiem vītola zariem, kuros čivina putni. Ūdensvīrs būs priecīgs par iespēju laiski pavadīt laiku piknikojot kopā ar savu otro pusīti. Ja jautāsi mīļotajam Ūdensvīram liktenīgo jautājumu šajā vidē, atbilde noteikti būs pozitīva.

ZIVIS

Zivis ir ūdens zīme, un tas nav saistīts tik vien kā ar viņu tendenci liet asaras. Zivis ir sajūsmā par ūdens veldzējošo un nomierinošo ietekmi, tieši tādēļ vislabākā izvēle būtu bildināt šīs zīmes pārstāvi ūdens tuvumā. Tā var būt jūra, ūdenskritums, upe vai ezers, bet skatam noteikti jābūt brīnišķīgam, Zivis būs sajūsmā par šādu bildinājumu.

Zvaigžņu Tulks

Leave a Comment