Kuras zodiaka zīmes ir visbriesmīgākās klačiņas?

DVĪŅI

Viņi ļoti ātri iegaumē jebkuru tikko dzirdētu informāciju. Visu to informāciju, kas viņiem šķiet interesanta. Dvīņiem piemīt spēja atcerēties sarunu vai notikumu vārds vārdā pat tad, ja tas noticis jau pirms mēneša. Nav īsti labi, ja viņi zina kaut ko, ko viņiem nevajadzētu zināt. Viņiem piemīt spēja selektīvi izvēlēties konkrētus detalizētos atgadījumus brīdī, kad tie viņiem nepieciešami visvairāk.

Jums vajadzētu censties mainīt sarunu tematu vai novirzīt viņus uz kaut ko citu.

ZIVIS

Ja jums ar Zivīm ir romantiskas attiecības, viņi darīs visu iespējamo, lai padarītu jūsu dienu mīļu un romantisku. Īsāk sakot – ja viņi zina un saprot to, ka viņiem nebūt nebūs jēga no kaut kādām detaļām vai noslēpumiem, viņi tos savā ikdienā neizmantos, lai gan ļoti labi visu notikušo vai sacīto atceras.

Parasti viņu zinātkārā daba un deguna bāšana neīstajās vietās nebeidzas slikti, taču tas nebūt nenozīmē, ka tas ir kaut kas labs. Zivīm ir ļoti svarīgi par savu mīļoto zināt visu un vienmēr, tādēļ viņi darīs visu iespējamo, lai uzzinātu ikvienu detaļu.

JAUNAVA

Ar savu šarmu, harizmu un veiklajām vārdu spēlēm Jaunavas pavisam vienkārši spēs izspiest no jums informāciju. Pirms jūs vēl spēsiet to saprast, būsiet snieguši viņiem visu informāciju, kuru noteikti nemaz nevēlējāties kādam stāstīt.

Brīdī, kad jums jau šķita, ka cilvēki beidzot pārtraukuši bāzt savu degunu citu cilvēku darīšanās, jūsu dzīvē ielauzīsies Jaunava, kas bāzīs jums degunā visu to, ko uzzinājuši par jūsu “netīro veļu”.

Jaunavām patīk, ka ikdienā viss ir ļoti organizēti, tādēļ viņi var censties to darīt arī ar jūsu dzīvi, zinot visas jūsu nepilnības. Lai gan reizēm Jaunavas ļoti ievērojami pārkāpj pāri strīpai, viņi tomēr cenšas šādi parūpēties par saviem mīļajiem.

Avots:

Zvaigžņu Tulks

Leave a Comment