Kādēļ briketes tiek uzskatītas labākas par malku? Kā izvēlēties kvalitatīvākās briketes?

Briketēm ir daudz dažādu veidu: skujkoku, jauktu koku, bērza, ozola utt. Vēl atšķiras brikešu formas: kantainas, apaļas vai gredzenveida. Kura forma ir pati labākā? Daudzi patērētāji atzīst, ka tieši kantainās formas briketes esot pašas labākās. Taču aicinām brīvi izvēlēties pēc pašu ieskatiem.

Viens no visu laiku labākajiem veidiem, kā noteikt brikešu kvalitāti:

  • paņemiet vienu briketi un nometiet to no vidēja augstuma uz zemes. Labas briketes atšķiras ar to, ka tās ir labi sapresētas, tātad tai nokrītot nevajadzētu sašķīst.

Ir jāņem vērā, ka brikete mēdz būt gan skaidu, gan mizu. Daudzi atzīst, ka mizu briketes esot daudz labākas, jo ilgāk noturot siltumu. Ļoti daudzi patērētāji ar briketēm tikai iekurina māju un pēcāk liek klāt malku, taču jāņem vērā, ka tikai ar briketēm māju iekurināt būs ļoti sarežģīti.

Ja esat nolēmuši par labu briketēm, ņemiet vērā, ka tās tiek piegādātas polietilēna maisos. Tos nekādā gadījumā nedrīkst atvērt vaļā pirms jūs negrasāties kurināt ar to telpas, jo pretējā gadījumā tās ļoti ātri uzsūc mitrumu un zaudē savas sākotnējās funkcijas. Pirkšanas brīdī pārliecinieties, ka brikešu maiss nav saplēst, jo jūs nezināt, cik ilgi tas stāvējis vaļā. Briketes nepieciešams uzglabāt sausā un vēsā vietā.

Ja jums noderēja mūsu raksts, tad noteikti dalieties arī ar citiem!

Leave a Comment