Kā uzzināt, vai jūsu organismā kūsā negatīvā enerģija? To var izdarīt ar visparastāko olu

Ņemiet olu un pārripiniet to pāri visam ķermenim. Pacentieties to darīt ar skaidru prātu, turklāt labāk vienatnē. Tad ņemiet glāzi ar ūdeni un pievienojiet klāt sāli. Samaisiet visu, tad iesitiet ūdenī olu. Vērojiet tās formu un krāsu, lai saprastu, kas tieši jums “uzglūn”.

Ja glāzē ir daudz burbulīši, kas ceļas augšup, tas nozīmē, ka esat uzkrājuši pārāk daudz negatīvās enerģijas, kas cenšas no jums tikt laukā.

Olas dzeltenumā parādās sarkani plankumi: tas liecina par slimību. Ar šo jābūt ļoti uzmanīgiem, jāatrod laiks, lai dotos pie ārsta.

Cilvēka seja: tas var izklausīties traki, bet, ja saskatāt olā ko līdzīgu cilvēka sejai, tad ziniet, ka tieši tur attēlotais cilvēks cenšas jums nodarīt kaitējumu.

Diegu vai adatu formas: atspoguļo cilvēku skaudību un viņu patiesās jūtas pret jums.

Daudz burbuļu: Tas liecina par visīstākā lāsta uzlikšanu. Iespējams, ka var novērot arī pārlieku daudz burbulīšus, ērkšķu formas un, šķiet, ka ola glāzē sasilst.

Spirālveida figūras: atspoguļo fizisku diskomfortu, kuru jūs jūtat, taču cenšaties ignorēt.

Olas dzeltenums peld: normāli ir tad, ja olas dzeltenums nogrimst glāzes dibenā. Problēmas rodas tad, ja tas paliek glāzes augšā – tas liecina, ka kāds pret jums izmantojis melno maģiju.

Avots

Leave a Comment