Kā nopulēt telefona ekrānu, un vēl 9 ģeniāli veidi, kā izmantot zobu pastu!

Atjauno diskus

Ja Jums ir nepieciešams atjaunot informāciju no veca, saskrāpēta diska, uzlieciet nelielu daudzumu zobu pastas uz tā, un, sākot ar centru, lēnām iemasējiet pastu ar mīkstu kokvilnas vai mikrošķiedru audumu.

3

 

Nopulējiet viedtālruņa ekrānu

Ja vēl neesat iegādājušies aizsargplēvi savam viedtālrunim un esat paspējuši to jau saskrāpēt – nekādu problēmu! Uzlieciet plānu kārtiņu zobu pastas un noslaukiet to ar mīkstu drāniņu. Pēc tam atlikušo zobu pastu notīriet ar tīru lupatiņu.

4

 

Novērš nepatīkamas smakas

Ja ar ziepēm nav iespējams nomazgāt nepatīkamas smakas, piemēram, sīpolu vai ķiploku, nomazgājiet rokas ar zobu pastu.

5

 

Novērš miglošanos

Pirms Jūs dodaties dušā vai vannā, notīriet spoguli ar zobu pastu. Šis paņēmiens palīdzēs spogulim neaizmigloties. Starp citu, ar zobu pastas palīdzību Jūs varat saviem spoguļiem piešķirt skaistus zīmējumus.

6

 

Notīra gludekļa virsmu

Lai tiktu vaļā no nogulsnēm, kas radušās uz gludekļa virsmas, uzklājiet plānu kārtiņu zobu pastas un pēc tam ar mitru lupatiņu notīriet to. Šo pašu var darīt ar matu taisnotājiem.

7

 

Tīra traipus

Zobu pasta spēj veiksmīgi attīrīt audumu no dažādiem traipiem: lūpukrāsas, taukiem, kečupa un pat flomāsteriem. Uzspiediet zobu pastu tieši uz traipa un uzmanīgi to ieberzējiet, pēc tam lieciet tās mazgāties veļasmašīnā. Tikai atcerieties nelietot balinošu zobu pastu krāsainam apģērbam!

8

 

Tīra juvelierizstrādājumus

Atgūt savu juvelierizstrādājumu spīdumu ir pavisam viegli. Paņemiet vecu zobu birsti, uzlieciet tai zobu pastu un notīriet! Spīdums atgriezīsies! Ar šo paņēmienu varat tīrīt zeltu, sudrabu un dārgakmeņus.

9

 

Lasi arī: Soda veselībai: Katrai sievietei jāzina šie 11 triki, ko var izdarīt ar sodas palīdzību

 

Aiztaisa nelielus caurumus sienās

Zobu pastu var izmantot špakteļa vietā, ja Jums ir nepieciešams aiztaisīt nelielus caurumus sienā. Vienkārši uzsmērējiet šiem caurumiem virsū zobu pastu, pagaidiet, kad tā nožūs, un izlīdziniet sienas virsmu ar smilšpapīra palīdzību.

10

Lūk, cik daudz dažādu veidu, kā izmantot zobu pastu! Iesakiet to arī saviem draugiem, lai viņi zina šos noderīgos padomus!

Avots: takprosto.cc

Leave a Comment