Kā mazināt sāpes krustos un locītavās ar šī dabīgā dzērienā palīdzību nedēļas laikā!

Pagatavošana (norādītais daudzums pietiks 30 dienām)

Aukstam ūdenim pievienojiet 5 g želatīna, samaisiet kārtīgi un atstājiet to līdz rītam. Ja maisījumu ieliksiet ledusskapī, tas pārvērtīsies par želeju.

Maisījumu nepieciešams lietot 30 dienu garumā un to darīt tukšā dūšā. Rezultāti būs redzami jau pēc nedēļas. Šo procedūru atkārtoti izmantot drīkstēsiet pēc sešiem mēnešiem. Ja vēlaties, maisījumam klāt varat pievienot arī jogurtu, sulu vai medu.

Ja Jūs domājat, ar ko gan šis maisījums ir tik veselīgs, mums ir atbilde. Daudzi ir aizmirsuši, ka visi kauli, kolagēns, skrimšļi un cīpslas sastāv no aminoskābēm, kas var palīdzēt atjaunot audus.

Lasi arī: Sāp locītavas – kā sev palīdzēt, ko darīt? Brīnumlabi farmaceita ieteikumi!

Šis līdzeklis lieliski iedarbojas uz imunitāti un organismā esošajām saitēm. Želatīns var palīdzēt arī cīņā pret osteoporozi un osteoartrītu, darbojoties arī kā lielisks profilaktiķis.

Jums noderēja mūsu raksts? Dalieties arī ar citiem!

Ja jums ir problēmas ar muguras sāpēm, tad notikti noderēs arī cits mūsu materiāls par to, kā atbrīvoties no muguras sāpēm un nepieļaut sēžas nerva iekaisumu! Sēžas nervs ir viens no lielākajiem un svarīgākajiem nerviem mūsu organismā.

To veido četras nervu saknītes, kas sākās jostas – krustu daļā, tālāk pārejot uz kājas aizmugurējo daļu. Sēžas nerva iekaisums (išiass) izraisa stipras sāpes mugurā un gurnu daļā. Rakstu par to vari izlasīt spiežot ŠEIT!

Avots: fithacker.ru

COMMENTS

Leave a Comment