Kā ātri nomest svaru – dzēriens, kas vienā rāvienā palīdzēs notievēt! Neticēju līdz nepamēģināju!

Kā ātri nomest svaru: PAGATAVOŠANA

Pirmkārt, sajauciet blenderī ingveru un mārrutkus. Tad pievienojiet masai klāt citronu sulu, turpiniet maisīt vēl vidēji trīs minūtes.

Maisiet visu tik ilgi, kamēr izveidojusies viendabīga masa, tad pārlieciet to kādā citā trauciņā. Lietot ieteicams divas reizes dienā pa vienai ēdamkarotei pirms ēšanas vai fiziskām aktivitātēm. No sākuma lietojiet šo līdzekli trīs nedēļas, tad paņemiet septiņu dienu pauzi.

 

Kādēļ mārrutki ir tik veselīgi?

Jau simtiem gadu zināms, ka mārrutku sakne un lapas ir ļoti veselīgas. Mārrutku sastāvā ir daudz vairāk glikozinolāta, nekā, piemēram, brokoļos.

Glikozinolāts paaugstina organisma spēju cīnīties ar vēža šūnām un apkārtējās vides toksīniem. Tam piemīt izteiktas antioksidantu īpašības, tie var arī samazināt respiratorā distresa sindromu. Glikozinolāts darbojas arī kā antibiotika dažādu slimību ārstēšanai.

Lasi arī: Ja jums neizdodas notievēt, iesakām pievērst uzmanību tam, kādus dzērienus lietojat

Kādēļ citroni ir veselīgi?

Citrons ir viens no vissārmainākajiem citrusaugļiem. Tie lieliski stimulē aknu darbību, veicina urīnskābes un žults pienācīgu izdalīšanos. Citronu miza satur vielas, kas ārstē galvas smadzeņu slimības, piemēram, Pārkinsonu. Tā kā gan citrons pats, gan tā miza satur ļoti daudz C vitamīnu, tad šis ir lielisks produkts cīņā ar dažādiem mikrobiem, kas izraisa saaukstēšanos un gripu.

 

Kādēļ medus ir veselīgs?

Medus satur flavonoīdus – tie ir antioksidanti, kas cīnās pret vēža šūnu attīstību un sirds un asinsvadu slimībām. Neseni pētījumi norāda, ka medus var ārstēt arī čūlas un baktēriju gastroenterītu.

 

Mums noteikti būs interesanti izlasīt arī raktu par to, kā nomest lieko svaru nedēļas laikā un mājas apstākļos! Spied ŠEIT, lai lasītu!

Avots: fithacker.ru

Leave a Comment