Ja uzklāsiet to uz rokām un pagaidīsiet 20 minūtes, notiks brīnums! Netērējiet milzu summas ādas kopšanas līdzekļiem!

Šie kopšanas līdzekļi ir vienkārši un viegli pagatavojami. Tev tikai jāseko vienkāršām instrukcijām. Lūk, kas tev ir jādara:

Mājas receptes

Roku ādas jaunībai

Ola.  Atdalītu olas baltumu sajauc ar 1 ēd.k. medus.  Ar otas palīdzību uzklāj šo maisījumu uz rokām un gaidi, kamēr tas izžūst. Pēc tam nomazgā rokas ar ziepēm un ūdeni.

Kartupelis. Šis brīnumainais līdzeklis padarīs tavas rokas zīdaini gludas. Ņem vienu vidēja lieluma kartupeli un izcep to. Pēc tam ar dakšiņas palīdzību samīci to. Biezenim pievieno 2 ēd. k. olīveļļas, 2 ēd.k. medus  un pienu. Maisījumu glabā ledusskapī. Lieto 2-3 reizes nedēļā, turot 15 minūtes. Pēc tam nomazgā rokas ar ūdeni un ziepēm.

Mežrozīšu eļļa. Šī eļļa nodrošina ādas elastību un tvirtumu, kā arī baro to. Masējiet rokas ar šo eļļu katru dienu, lai atjaunotu ādas spēku un atbrīvotu rokas.

Cīņa ar nepatīkamajiem pleķiem uz rokām

Citrons un cukurs. Šo līdzekli ir ļoti viegli pagatavot.  Ņem pusi citrona un izspied sulu. Sajauc to ar 2 tējk. Cukura. Izmanto šo maisījumu kā skrubi, uzklājot apļveidīgām kustībām uz rokām.  Pēc tam nomazgā ar ziepēm un aukstu ūdeni.  Rezultāts tevi pārsteigs!

Lasi vēl: Jūs neticēsiet, bet, lai atvadītos no sirmajiem matiem, jums būs nepieciešams tikai kartupelis. Nekādas ķīmijas!

 Roku mitrināšana

Mandeļu eļļa. Paturi rokas aukstā ūdenī  5 minūtes un pēc tam uzklāj eļļu. Uzvelc kokvilnas cimdus un atstāj tos uz nakti. No rīta tavas rokas būs pietiekami mitrinātas.

Lietas, no kurām vajadzētu izvairīties

Pirmkārt – negrauz nagus. Tas atstāj negatīvu ietekmi gan uz ādu, gan arī kavē nagu augšanu.

Jā, tev viennozīmīgi vajag izvairīties no karstā ūdens – nelieto to bieži, jo tas padara roku ādu sausu. Karstā ūdens vietā izmanto siltu.

Pasargā savas rokas no aukstuma. Valkā cimdus. Rokas ir pirmās, kas cieš no aukstuma.

Avots: zacep.ru

Leave a Comment