Izlasot šo, noteikti izmēģināsiet ar dezodorantu ieziest sejas ādu

Kā izmantot dezodorantu?
1. Jauni apavi
Ja esat iegādājušies jaunus apavus, ar cieto dezodorantu nosmērējiet tās vietas, kuras mēdz ielocīties un ar laiku plīst. Dezodorants izveidos kārtiņu, kura būs pirmā, kas saskarsies ar apkārtējo, pasargājot Jūsu apavus.
2. Kukaiņu kodumi
Noņemt odu koduma niezi var ar dedzodoranta palīdzību. Nieze noies uzreiz.
3. Pret kāju berzēšanos
Ja Jūsu kāju augšstilbi berzējas viens pret otru, izraisot nepatīkamus noberzumus, tad uzsmērējiet tajās vietās dezodorantu un problēma būs atrisināta.
4. Pārāk taukaina āda
Daudzi nemaz nezina, ka ar parastā dezodoranta rullīša palīdzību var novērst “T” zonas spīdumu uz sejas.
5. Pret pumpām
Ļoti daudzu dezodorantu sastāvā ir antibakteriālas vielas, kuras var veiksmīgi tikt galā ar pumpām, noņemot apsārtumu un samazinot tās.
6. Atsvaidzināt kājas
Nav nepieciešams speciāli iegādāties atsevišķi dezodorantu padusēm un kājām. Uzklājiet dezodorantu, kas paredzēts padusēm, uz tīrām, sausām pēdām, lai novērstu nepatīkama aromāta veidošanos.
7. Svīšana
Dezodorants var novērst svīšanu ne tikai padusēs. Dāmas ar apaļīgām formām bieži cieš no svīšanas zem krūtīm, ceļgaliem un citviet. Izmantojiet dezodorantu vietās, kur vēl mēdzat svīst, un problēma būs atrisināta.
Šķiet, ka bez dezodoranta īsti nu nekā, tādēļ pērkot to, vienmēr pievērsiet uzmanību produkta sastāvam. Kvalitatīva produkta sastāvā nevajadzētu būt spirtam, alumīnija sālim un citām piedevām, kuras aizsērē dziedzerus. Starp citu, tādu varat pagatavot arī mājas paši!
Noteikti pastāstiet šo arī citiem!

Avots: takprosto.cc

Leave a Comment