Iespēju un kontaktu nedēļa – izmanto šo laiku; Nedēļas horoskops no 29. februāra līdz 3. martam

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavām nāksies realizēt savas strādīgās īpašības starptautiskajās aktivitātēs.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svari koncentrējas uz finanšu jautājumiem un zemes īpašumiem.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)
Saskaņā ar horoskopu Skorpioniem šonedēļ ir unikāla iespēja parādīt savas daiļrunīgās prasmes saskarsmē ar dažādiem cilvēkiem. Galvenās būs tikšanās transportā, izglītības iestādēs vai konsultāciju laikā. Ievērojamus panākumus nesīs darbība konsultāciju, tirdzniecības un zinātniskās pētniecības jomā.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris).
Horoskops iesaka Strēlniekiem ievērot ikdienas režīmu un sabalansētu uzturu, lai saglabātu veselību. Šis periods ir labvēlīgs medicīniskajām pārbaudēm un sadzīves tehnikas iegādei. Vadītājiem ieteicams stiprināt savu personālu ar strādīgiem darbiniekiem.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris).
Mežāzim gaidāms iedvesmas un motivācijas periods, īpaši reklāmas kampaņu un publisku pasākumu laikā. Iespējami panākumi biržā un personīgajās attiecībās. Horoskops iesaka izmantot radošu domāšanu, lai izpaustu talantus.


Ūdensvīrs (20 janvāris – 18 februāris)
Ūdensvīriem uzsvars tiek likts uz garīgo komfortu un mājas labiekārtošanu. Svarīgi ir izrauties no ikdienas rūpēm, vienlaikus baudot radošumu un meditāciju. Šis periods ir labvēlīgs vitalitātes un ķermeņa tonusa atjaunošanai.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Horoskops paredz, ka Zivis sasniegs savus dzīves mērķus, ceļojot, socializējoties un iegūstot zināšanas. Dalība zinātniskās diskusijās un socializēšanās ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem dos pozitīvus rezultātus. Draugi un kolēģi var sniegt noderīgus padomus.

Leave a Comment