Idejas, ko darīt ar izdzertajām vīna pudelēm!

1. Vīna pudele ar mežģīnēm un krāsu

wine plus lace

Šī ir lieliska ideja ekonomiskākam kāzu galda vai dzimšanas dienas svētku galda noformējumam. Vienkāršas, skaistas mežģīnes piešķir pavisam citu skatu pudelēm un vēl viena “rozīnīte” ir iekšā līstošā krāsa, kas apstājusies pusceļā.

2. Lente un vīna pudele

wine love

Ja tu neesi spīgulīšu fans, tad tu noteikti pats vari izvēlēties sev kādu tīkamu lenti un pat vairākas lentes. Aplīmēt tās ap pudelēm un uztaisīt vēstījumu, kā ir rādīts piemērā- Love jeb mīlestība. Tā varētu būt mīļa dāvana mīļotajam cilvēkam, kurā var ielikt ziedus. 

3. Vīna pudele kā lampa

wine lamp

Šis piegājiens ir daudz praktiskāks, jo šo ir vieglāk iekļaut savā mājas interjerā un tam ir arī praktiskāks pielietojums. Pudele ir jānokrāso, tad ir apakšā  jāizurbj caurumiņš priekš vada un jāatrod piemērota spuldzīte. 

4. Grāmatu plaukts

bookshelf

Ja tev patiešām patīk taisīt lietas pašam, tad tev ir nepieciešami pāris koka dēļi un vīna pudeles, lai radītu interesantu grāmatu plauktu. Tas nav tik elementāri, kā salikt dēļus uz pudelēm, bet, apskatot bildi, nevajadzētu būt īpašām problēmām, lai saprastu, kā to var radīt. 

5. Glāzes

glāzes

Tas ir vienkāršs veids, kā radīt sev jaunas glāzes vai dāvanu kādam. Nogriez pudeles augšu un kārtīgi noslīpē ar smilšpapīru, lai būtu pilnīgi drošs, ka, lietojot glāzes, neradīsies nekādas traumas. 

Avots: diyncrafts.com

Leave a Comment