Gada otrās puses prognozē visām zīmēm; Auniem ievērojami panākumi, bet Dvīņi realizēs daudz savas idejas

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavām 2024. gada otrā puse solās būt ļoti produktīva, paverot iespējas iegūt praktiskas zināšanas, kas noderēs karjeras izaugsmei. Iespējams, tev nāksies paplašināt savas profesionālās iemaņas ārpus mājām, kas var izraisīt aizvainojumu no tuvinieku puses. Mēģini nogludināt visas asās šķautnes un izskaidrot šo pārmaiņu nozīmi. Ar laiku tu atradīsi sapratni un atbalstu ģimenē, kas ļaus tev piepildīt kādu sen lolotu sapni, kas ir kļuvis par veiksmīgu ieguldījumu sevī.

 

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Vasaras beigas Svariem atnesīs jaunumus, kas var krasi mainīt viņu dzīvi. Tava veiksme šajā periodā būs saistīta ar finansēm un materiālo labklājību. Negaidīti notikumi var paaugstināt tavu statusu un dot tev iespēju izmēģināt savus spēkus uzņēmējdarbībā. Novērtējiet savas spējas objektīvi un nevilcinieties izpausties.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpionus gaida spraiga otrā pusgada puse, kas būs pilna vētrainu emociju. Šī perioda sākumu iezīmēs būtiskas pārmaiņas darbā, kas var negatīvi ietekmēt tavu emocionālo stāvokli. Pirms paust savas jūtas, centies saskatīt pašreizējo notikumu slēptās perspektīvas un izmantot tās savā labā. Ziemas sākumā var saasināties hroniskas slimības, tāpēc pievērsiet uzmanību profilaksei.

Sarīvēju kartupeļus un saliku pannā. Es negaidīju šādu rezultātu (tas ir ĻOTI garšīgi)

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlnieki sastaps mīlestību, par kuru sen sapņojuši un jau ir aizmirsuši. Esi gatavs šim notikumam, kad iestāsies rudens. Zvaigžņu ieplānotā tikšanās notiks komiskos apstākļos, kā no romantiskas komēdijas. Šī iepazīšanās aizraus visas tavas domas un ātri pārtaps nopietnās attiecībās, kas var mainīt tevi uz labo pusi un padarīt atbildīgāku.

 

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

2024. gada otrā puse būs izšķiroša Mežāzim, kad runa būs par mājokli. Beidzot piepildīsies viņu sen lolotie sapņi, kas nesīs daudz priecīgu un patīkamu pārdzīvojumu. Pusgads būs notikumiem bagāts arī personīgajā dzīvē, mudinot Kozaķus pievērsties jautājumiem, kas prasa ģimenes pārrunas. Rezultātā Mežāži īsā laikā spēs paveikt vairākus svarīgus uzdevumus, ievērojami uzlabojot savas dzīves kvalitāti.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Līdz ar vasaras beigām Ūdensvīrus gaida būtiskas pārmaiņas. Tās būs izsvērtu un pārdomātu lēmumu rezultāts, kas nesīs prieku un gandarījumu. Jums izdosies veiksmīgi ieguldīt brīvos finanšu līdzekļus un veikt kādu nozīmīgu pirkumu, kas kļūs par pamatu turpmākām investīcijām. Zvaigznes Ūdensvīriem sola lieliskus panākumus, taču brīdina par nepieciešamību saglabāt saprātīgu piesardzību jaunu perspektīvu priekšā.

Lasi arī: Celmu likvidēšana bez rakšanas un tehnikas: pieredzējuša dārznieka vectēva triks

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivīm atlikusī gada daļa aizritēs mīlestības attiecību zīmē. Daži apprecēsies, bet citi domās par bērniem vai dzīvesveida maiņu, kas var nepatikt partnerim, bet būs svarīgi Zivju pašrealizācijai. Paliec mierīgs un nekļūsti panikā uzkrājušos problēmu un spiediena no ārpuses dēļ. Tu spēsi veiksmīgi tikt galā ar visiem uzdevumiem!

Leave a Comment