Esiet pats sev zobārsts! Lūk, padomi, kas palīdzēs mājas apstākļos izvairīties no zobakmens

Pirmkārt, krūzītē sajauciet 1 ēdamkaroti sodas ar ½ ēdamkaroti sāls. Ar šo maisījumu tīriet zobus apļveida kustībām, izmantojot zobu birsti. Atlikušo maisījuma daļu izspļaujiet. Ieteicams procedūru veikt aptuveni 5 minūtes.

Otrkārt, sagatavojiet šķīdumu, sajaucot pusi krūzes silta ūdens ar krūzi ūdeņraža pārskābes. Ar šķīdumu nomazgājiet zobus, beigās ar aukstu ūdeni izskalojiet muti.

Treškārt, ar zobu zondes palīdzību notīrīsiet zobus no jebkāda redzama zobakmens. Esiet uzmanīgi ar smaganām, lai nesavainotu tās!

Beigās izskalojiet muti ar mutes skalojamo līdzekli. Šo tīrīšanu jāatkārto ik pēc 2 dienām, līdz parādīsies redzami rezultāti.

 

Lai saglabātu veselīgu smaidu, ieteicams ievērot šos punktus:

Dārzeņi un augļi – zobus baltus padara C vitamīns. Minēto vitamīnu var dabūt teju no visiem augļiem un dārzeņiem, ieskaitot zemenes un tomātus.

Zobakmens mīkstināšanai, paberzējiet zobus ar augļiem, kurus lietojiet uzturā.

Lasi arī: Novērsiet zobu bojāšanos ar šiem pieciem vienkāršiem paņēmieniem

Piena produkti – visspēcīgākais piena produkts, kas spēj cīnīties ar zobakmeni, ir siers. Tas spēj neitralizēt skābes, kuras rada aplikumu.

 

Veselīga mutes dobuma saglabāšanai iesakām:

Pirms gulētiešanas vienmēr mazgāt zobus, pēc tam jūs varat tos paberzēt ar apelsīna miziņu. Vēlams to darīt ar miziņas balto daļu, nevis oranžo, lai neradītu baktērijām iespēju vairoties.

Vienmēr pārbaudiet savu smaganu veselību un zobu izskatu! Ja rodas nopietnākas problēmas, vēlams doties pie ārsta.

 

Arī interesanti: Skaistuma blogeri ir sajūsmā: Dabīga zobu balināšanas metode, kas patiešām strādā! SPIED ŠEIT, lai uzzinātu kā! 

 

Avots: fithacker.ru

Leave a Comment