“Esi ļoti uzmanīga!”; TikTokere paskaidro, kāpēc sievietēm, kuras dzīvo vienatnē, nevajadzētu ieslēgt apgaismojumu tūlīt pēc atnākšanas mājās

“Kad jūs naktī dodaties mājās, neieslēdziet apgaismojumu uzreiz, kad iekļūstat dzīvoklī, it īpaši, ja cilvēki var redzēt jūsu dzīvokļa logus no ielas. “Jo, ja kāds sekos jums mājās, viņi zinās, kurā dzīvoklī jūs dzīvojat.”

Lasi vēl: “Laimīgie pēc dzimšanas gada, kuri savā dzīvē piesaistīs naudu līdz aprīļa vidum” – Uzzini, vai tu esi šo zīmju sarakstā

Pēc tam Alise stāsta par biedējošu pieredzi, ko piedzīvojusi, kad pie viņas durvīm piegāja svešinieks. “Es nekad viņu agrāk nebiju redzējusi… un viņš man vienkārši radīja sliktu sajūtu,” viņa turpina. “Viņš mēģina ar mani sarunāties par manu mājas modofonu, jo tas ir nodzisis, un es esmu gluži kā” Jā, jā, es to izdarīšu…”

Viņa piebilst, ka izslēdza gaismu un pārbaudīja savu durvju zvanu, kad viņa ieraudzīja svešinieku stāvam ārpus viņas dzīvokļa.

Alise turpina: “Viņš stāv uz ielas, kas ir ļoti tuvu manai daudzdzīvokļu mājai, un skatās uz manu ēku. Un viņš neaizgāja kādas piecas minūtes. “Es domāju, ka pusceļā viņš atstāja  ielu un paslēpās aiz automašīnas, bet viņš gaidīja, lai redzētu. “Tagad viņš zina, ar kādu automašīnu es braucu un kur es dzīvoju, tikai ne manu dzīvokli. Tāpēc neieslēdziet gaismas.”

Sievietes izmanto komentārus, lai dalītos savā viedoklī par Alises padomiem, kā arī saviem padomiem.

Kāda saka: “Tas ir absolūti biedējoši, taču lielisks padoms. Es par to nebūtu domājusi. ”

Otra lietotāja komentē: “Oho, nekad par to nedomāju. Aptumšojošo aizkaru ierīkošana dzīvokļa pusē, kur tas ir redzams no ielas, ir arī laba ideja.

Lasi vēl: “Mūžībā devies izcils aktieris un gaišs cilvēks..”; Vairāk kā divdesmit gadus viņš kalpoja mūsu teātrim

Cits cilvēks iesaka: “Nākamajā nedēļā noteikti mainiet savu grafiku un neatgriežaties mājās vienlaikus vairākas dienas pēc kārtas.”

Kamēr kāds cits strīdas: “Dzīve, neizslēdz gaismu vispār! “Nekad neieejiet tumšā istabā, un šķiet, ka esat mājās.”

Leave a Comment