Dziedātājas Allas Pugačovas tuvs draugs beidzot atklājis kādu primadonnas noslēpumu

Mūzikas kritiķa analīzē paredzams, ka Pugačovas atvases sāks izglītoties tuvākajā laikā. Neskatoties uz Troicka personīgo pārliecību, ka slavenā dīva izvēlēsies Šveici vai Angliju, šķiet, ka viņi turpinās studijas Izraēlā. Vienlaikus dziedātājas draugs pastāstījis, ka viņš zina par vienu noslēpumu. Primadonna kaut ko plāno.

 

“Viņa mani informēja, ka viņai ir neizpaužami plāni. Viņa plāno īstenot alternatīvu pasākumu, lai gan tas noteikti nebūs saistīts ar koncertiem vai viesizrādēm. Lai to paveiktu, obligāti jāsavāc orķestris un administratīvā komanda. Es uzskatu, ka viņai trūkst gan stingrības, gan tieksmes uz vērienīgiem centieniem. Tomēr, neskatoties uz šiem trūkumiem, uzskatu, ka Allai, izmantojot savu autoritatīvo augumu, ietekmīgās spējas un pārliecināšanas spējas, tomēr izdosies paveikt ko intriģējošu,” stāstīja Allas senais draugs.

 

Turklāt kritiķis uzsvēra, ka viņa mijiedarbība ar Pugačovu notiek kā ģimenes paziņa, nevis žurnālists. Līdz ar to jautājumus, kas saistīti ar politiku, viņš neuzdod.

 

Lasi vēl: Vakar aizsaulē devies ļoti talantīgs sportists no Latvijas; visdziļākā līdzjūtība!

 

“Viņa ir ļoti labā formā. Es nedomāju, ka viņu satricina uzbrukumi no cilvēkiem, kuri nav pat sārta vērti… Viņai tā nebija drāma. Viņa to uztvēra ļoti mierīgi un ar humoru… Pugačovai viss ir kārtībā. ” Troickis rezumēja.

 

Leave a Comment