Dižā Vanga jau sen brīdināja, lai cilvēki šos priekšmetus neaizdod pat saviem tuvākajiem

Slota un citi tīrīšanas līdzekļi

Ja atceries galvenās pazīmes, tad slota tīra māju. Atdodot to kādam citam, cilvēks zaudē savas mājas aizsardzību, kas rezultātā var novest pie nevēlamām sekām.

Iedodot kādam slotu, katrs nopietni riskē. Dzīvē var sākties finansiālas grūtības vai arī tuvinieki sāks biežāk slimot. Tāpat ar slotas palīdzību tās var radīt bojājumus vai veikt citas negatīvas darbības. Slotu pat nevajadzētu dot ciemiņu vai paziņu rokās, lai viņi kaut nedaudz palīdzētu uzkopšanā.

Trauki

Galda piederumi uzkrāj mājas enerģiju. Aizdodot traukus kādam, cilvēks vienkārši dala daļu savas enerģijas. Jūsu ģimene ir jāaizsargā.

Nododot šādus personīgos priekšmetus, var sākties konflikti ģimenē vai parādīsies finansiālas problēmas, kas izraisīs ilgstošu krīzi.

Lietas

Daudzi drosmīgi ziedo paši savas drēbes un nesaskata tajā neko sliktu. Bet vai apģērbs neuzkrāj enerģiju no tā īpašnieka?

Lasi vēl: Šo 5 vārdu īpašnieces apprecoties, diemžēl ir ļoti, ļoti nelaimīgas un bieži viņu laulība izirst

Dodot lietu, katrs cilvēks dala daļu no savas veiksmes un labklājības. Tāpat neņemiet lietas no citiem cilvēkiem, jo ​​tie var tikt uzlādēti ar negatīvu enerģiju.

Leave a Comment