Detoksa dzērieni slaidam augumam un organisma attīrīšanai

Pāris noderīgas detoksa dzērienu receptes

Greipfrūtu detoksa dzēriens

Notīriet no mizas greipfrūtu, citronu un laimu – sadaliet tos pa šķēlītēm. Klāt lieciet arī šķēlītēs sagrieztu gurķi. Aplejiet ar trīs litriem tīra ūdens un ļaujiet dzērienam 10 minūtes ievilkties. Tas arī viss – astoņas porcijas taukus dedzinoša un organisma attīroša līdzekļa ir gatavi!

Arbūzu detoksa dzēriens

Sagrieziet kubiciņos pusi ne pārāk liela arbūza. Pievienojiet tiem klāt glāzi svaiga, tīra un auksta ūdens, kā arī pāris svaigas bazilika lapas. Dzērienam jāievelkas vismaz 20 minūtes.

Arbūzos ir ļoti spēcīgs antioksidants – lekoptīns, kam piemīt pretiekaisuma īpašības, kā arī aminoskābes, kuras nostiprina sirds un asinsvadu sistēmas darbību.

Melleņu un lavandas detoksa dzēriens

Mellenēm ir ļoti daudz labvēlīgās īpašības. Šī oga ir ļoti nepieciešama pilnvērtīgai sirds un asinsvadu sistēmas darbībai, lai samazinātu cukura līmeni asinīs, kā arī uzlabo tīklenes asins apgādi. Pati labākā mellenes īpašības, kas noteikti noder tiem, kas vēlas atbrīvoties no liekā svara, ir tajā esošais augstais antioksidantu līmenis. Lavandas zariņš, kas pievienots klāt šim detoksa dzērienam, sniegs jums mundrumu un enerģiju, stimulēs smadzeņu darbību.

Diētas ieturēšanas laikā šie dzērieni būs lielisks palīgs liekā svara samazināšanai, uzlabos vispārējo veselības stāvokli, kā arī vienkārši atvēsinās karstā vasaras dienā.

Leave a Comment