Degvīns ar eļļu izārstēs visas kaites! Par Ševčenko metodi daudzi nemaz nezina

Nikolajs Ševčenko brīdina, ka nedrīkst pārtraukt ārstēšanas kursu un nevajadzētu paralēli uzsākt kādas citas ārstēšanas metodes, kas varētu ietekmēt šo.

Laikā, kad tiks lietota ārstnieciskā emulsija, ieteicams izvairīties no dzīvnieku tauku lietošanas uzturā, tā vietā labāk izmantojot eļļu (var arī tikai emulsijas sastāvā esošo), jebkādiem saldumiem vai saldiem augļiem. Tikai tādā gadījumā eļļa ar degvīnu spēs jums palīdzēt.

Degvīns ar eļļu

SASTĀVDAĻAS

30 ml nerafinētas sauelespuķu eļļas;

30 ml degvīna (40%);

trauks ar vāku sakratīšanai

PAGATAVOŠANA

Pievērsiet uzmanību gan eļļas, gan degvīna kvalitātei. Eļļai obligāti jābūt nerafinētai un svaigai, bet spirtam – obligāti 40%.

Piecas minūtes kratiet degvīnu kopā ar eļļu, tad pēc iespējas ātrāk izdzeriet to.

Maisījumu nepieciešams lietot trīs reizes dienā, 20 minūtes pirms ēšanas. Maisījumu dzeriet 10 dienas pēc kārtas, tad paņemiet piecu dienu pauzi. Kursu atkārtojiet divas reizes pēc kārtas. Trešajā reizē maisījumu nepieciešams dzert 10 dienas un tad paņemt divu nedēļu pauzi. Tas viss ir viens ārstēšanās kurss.

Nekādā gadījumā nedrīkst patvaļīgi mainīt lietošanas biežumu vai produktu daudzumu!

Šī ārstēšanas metode jau ir zināma kādu laiku un tā ir paīdzējusi daudziem cilvēkiem.

Taču Ševčenko metodei ir arī sliktas atsauksmes. Atcerieties, ka jebkādus līdzekļus jālieto saprāta robežās. Ševčenko metode spēj nodrošināt organismu ar spēcīgām pretmikrobu un pretparazītu īpašībām.

Avots: takprosto.cc

Leave a Comment