Cilvēki atklāj, kā pieķēruši vai uzzinājuši par otrās pusītes neuzticību

Patiesa romantika

“Viņa mīļākā man to pati izstāstīja mūsu kopīgo draugu kāzās – tas bija tik jauki. Es tēloju, ka man viss ir kārtībā, līdz viss pasākums beidzās – negribēju viņiem dot to prieku redzēt, ka es pārdzīvoju vai arī sabojāt draugu lielo dienu.” 

Nekādas izejas

“Tieši bijām iekāpuši lidmašīnā Londonā, lai dotos uz Vegasu. Sēdēju blakus savai draudzenei – viņa vēlējās parādīt kaut ko, ko bija izplānojusi ceļojumam, tādēļ izvilka savu telefonu. Tas atvēra īsziņas, kurās viņa sarakstījās ar kādu puisi (pie tam es viņu pazīstu) – viņa bija rakstījusi, ka viņai viņš ļoti pietrūkst un ka viņa nemaz nevēloties ar mani doties šajā ceļojumā. Lidmašīnas durvis aizvērās, un tās bija patīkamākās 10 – 11 h no manas dzīves. 

Pavērtās durvis

“Atgriezos mājās no darba un uzgāju viņus. Jā, tas ir klišejiski, bet tā notika. Smieklīgākā lieta ir tā, ka es attiecību sākumā teicu, ka vēlētos atvērtas attiecības, bet viņš tam nepiekrita, jo teica, ka nespēšot to panest. Izrādījās, ka viņš vienkārši bija egoists.”

Šerlohs Holms

“Atnācu mājās pēc garas darba dienas. Tualetes poda brille bija atstāta uz augšu. Vai nu mana sieva nebija bijusi uz tualeti 20 stundas vai arī šajā mājā ir bijis cits vīrietis. Bija aizdomas, ka tas ir viņas draugs “gejs” no darba. Tāpat es zināju, ka viņas draugs vēlējās pārdot savu māju, tādēļ piezvanīju nekustamo īpašumu aģentam, lai apskatītu to māju. Ieejot pa priekšējām durvīm, pamanīju, ka uz pakaramā atrodas viena no viņas jakām un uz galda…bilde ar viņiem abiem kopā.

Mēs neilgi pēc tam izšķīrāmies. Viņa apprecējās ar to vīrieti…nokrāpa viņu…un tagad viņi ir šķīrušies. Vispār nejūtos par to slikti.”

Vecāku atbildība

“Caur Facebook atklāju to pēc dažiem šķiršanās mēnešiem. Vēl aizvien man draugos bija daži viņa ģimenes locekļi, un viņi bija atzīmēti mana bijušā drauga bildēs. Tajā bija viņš, turot rokās savu pirmdzimto dēlu – mazāk kā pēc 9 mēnešiem, kopš bijām šķīrušies.”

Avots: www.womansday.com

 

Leave a Comment