Aunam jāatbrīvojas no slinkuma, Vēzim nevajag iejaukties citu cilvēku lietās: Horoskops 1. aprīlim visām zodiaka zīmēm

Gaisa elementa zīmes

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Var rasties sajūta, ka tev sāk augt spārni. Galvenais ir izvēlēties pareizo virzienu un mērķi. Iespējamas negaidītas tikšanās un pagrieziena punkti attiecībās, jaunas intrigas vai apjukums.

Pārmērīgas emocijas, individuālisms un koncentrēšanās uz savām interesēm var traucēt savstarpējai sapratnei. Personīgajās attiecībās nemēģiniet sevi mānīt, ka meklējat garīgu tuvību ar partneri; ja jūsu mērķis ir manipulēt savā labā, diez vai tas tiks slēpts.

 

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Šī diena ir neitrāla. Ir labi pievērsties ikdienas darbiem, kas prasa uzmanību un koncentrēšanos. Šis ir labs laiks, lai sakārtotu jucekli, kas var būt jūtams tavās lietās un attiecībās. Centies katru darba posmu veikt kvalitatīvi, pievērs uzmanību detaļām un sistematizē informāciju.

Tu vari vest sarunas ar priekšniecību vai risināt nodarbinātības jautājumus, taču svarīgus lēmumus labāk atlikt, lai dotu sev laiku tos pārdomāt. Vakars ir piemērots ģimenes pasākumiem, dekorēšanai un savas telpas iekārtošanai. Šis ir arī labvēlīgs laiks diētām, izkraušanas un skaistumkopšanas attīrīšanas procedūrām.

 

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Neaprobežojies ar vienu vai divām lietām, centies iesaistīties dažādās aktivitātēs, dibini jaunas un attīstīsi vecās saiknes. Enerģiska rīcība un saprātīgs spiediens var nest panākumus, īpaši tad, ja tev ir nepieciešams kaut ko virzīt uz priekšu vai panākt, lai apkārtējie ātri paveiktu kādu svarīgu darbu.

Pievērsiet vairāk uzmanības savam ķermenim, vingrojiet un atrodiet laiku garai pastaigai vakarā. Personīgajā dzīvē mēģiniet atrast iemeslu, lai satiktu kādu, kas jums interesē.

 

Ūdens elementa zīmes

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Citu cilvēku problēmas tevi var satraukt vairāk nekā tavas, vai arī apkārtējie var iejaukties tavās lietās. Centies izvairīties apspriest kaut ko tādu, kas varētu izraisīt greizsirdību vai intrigas. Tava gādīgā daba šodien izpaudīsies dabiski. Šis ir lielisks laiks, lai kaut ko noglabātu gan darbavietā, gan mājās. Darbs ar informāciju prasa lielāku uzmanību detaļām un plānojumam.

Ja tev ir veselības problēmas, izmanto šo dienu profilaktiskām vai ārstnieciskām procedūrām. Personīgajās attiecībās īpaši svarīgs ir savstarpējs atbalsts, rūpes un spēja atklāti pārrunāt jebkādas problēmas.

 

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Vislabāk koncentrēties uz materiālajiem uzdevumiem, neņemot vērā ierobežojumus savu vēlmju un vajadzību realizēšanā. Pagaidām vislabāk pieņemt situāciju tādu, kāda tā ir, un koncentrēties uz pašreizējo uzdevumu veiksmīgu pabeigšanu.

Var rasties vēlme paplašināt savu kontaktu loku un palielināt savu ietekmi uz apkārtējo vidi. Šobrīd tu to vari izdarīt diezgan viegli, un tavs viedoklis var ietekmēt komandas vai tev tuvu cilvēku darbības programmu. Tomēr pieaug arī tava atbildība. Sagatavojies sarežģītiem intelektuāliem uzdevumiem, kā arī neaizmirsti būt aktīvs un nodarboties ar fiziskām aktivitātēm.

 

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Šodien tev nāksies risināt daudzus neatliekamus jautājumus un atrasties lietu centrā. Neļauj sevi apmuļķot pienākuma sajūtai – dari to, kas ir nepieciešams, nevis to, ko no tevis gaida citi. Izaicinošs darbs var palīdzēt tev novērst domas no neapmierinātības ar kādu dzīves aspektu. Tas var arī samazināt konfliktu ar tuviniekiem skaitu.

Tu dosi priekšroku kārtot lietas, izvairoties no nevajadzīgām sarunām. Labi veiksies pētniecība un viss, kas prasa sistematizēt un organizēt materiālus. Iespējams, kāds svarīgs jautājums, kas tevi jau ilgu laiku ir uztraucis, atradīs noslēgumu. Veltīsi laiku klusām un savrupām brīvdienām vai patīkamai izklaidei mājīgā kompānijā.

Leave a Comment