Lai kartupeļi kustu uz mēles atliek tikai pievienot šo sastāvdaļu – labākās receptes

 PAGATAVOŠANA – kartupeļi un to receptes

1. Kārtīgi nomazgājiet jaunos kartupeļus, bet miziņu atstājiet. Ielieciet kartupeļus dziļā katlā un uzlejiet vistas buljonu tā, lai apklātu ¾ kartupeļu augstuma. Pēc tam, kad šķidrums sācis vārīties, ar uzliktu vāku turpiniet tos vārīt uz lēnas uguns vidēji 15 minūtes.

2. Ar kartupeļu spiedi (vai citu plakanu objektu) uzspiediet uz kartupeļiem tā, lai tie mazliet ieplaisātu, bet netiktu samīcīti.

3. Pievienojiet katlā sviestu, sāli, piparus un citas garšvielas, un turpiniet vārīt vēl 10 minūtes tā, lai buljons pilnībā iztvaikotu un kartupeļi paliktu zeltaini brūni. Pagrieziet kartupeļus uz otru pusi, lai arī tā mazliet apcepas.

Gardum gardie kartupeļi ir gatavi!

Lasi arī: Kartupeļu biezputru ir iespējams pagatavot ārkārtīgi gardos veidos

Liekas jau, ka tas tāds parasts ēdiens vien ir! Bet redziet, ka ir iespējams pat parastu ēdienu padarīt īpašu! Pēc savas izvēles varat pievienot arī maltus ķiplokus, garšaugus, skābo krējumu – tas viss veidos neaizmirstamu garšu buķeti!

Padalieties arī ar draugiem! Lai arī viņi uzzina, kā padarīt kartupeļus par savu firmas ēdienu!

Šeit varat atrast citu supergardu kartupeļu recepti. Spied ŠEIT

Avots: takprosto.cc

COMMENTS

  • <cite class="fn">Inarchik</cite>

    Iteikums prieksh idiotie – t/a jau zunáms ká var gatavot kartupeljus!!!! Foto tia parádíts kau kas jauns (varbút), bet neká, kaut káda veca-jauna recepte viesiem jau sen zináma…

Leave a Comment