Andželas Perlas horoskops nedēļai no 2022. gada 15. līdz 21. augustam visām zodiaka zīmēm

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēžiem labvēlīgas septiņas dienas. Jums ir viegli nodibināt kontaktu ar īstajiem cilvēkiem un parādīt savu asprātību un attapību. Pateicoties tam, ievērojami paaugstināsies jūsu pašvērtējums, kā arī varēsit atrisināt sarežģītus jautājumus.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lauvai nav slikta nedēļa. Tas būs harmonijas un savstarpējas sapratnes, maiguma un rūpju laiks. Lielisks periods vientuļajiem zīmes pārstāvjiem, lai iepazītos un izveidotu pāri. Noskaņojieties uz pozitīvo un sāciet iesaistīties personīgajā dzīvē.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Enerģisks periods Dev. Jūs varēsiet visu pareizi analizēt un pieņemt pareizos lēmumus. Turklāt šī ir lieliska nedēļa jauniem sākumiem un liela mēroga projektu uzsākšanai. Drosmīgi un neatlaidīgi aizstāvi savas intereses, kā arī nodarbojies ar sportu.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Svariem gaidāma ļoti labvēlīga nedēļa. Jūs parādīsit sevi labvēlīgā gaismā, parādot visu savu šarmu un laipnību, cilvēcību un žēlastību. Pavadiet laiku interesanti un patīkami. Izbaudi šo periodu un izmanto katru iespēju attiecību harmonizēšanai mīlas sfērā.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpioni sastapsies ar pretestību un spriedzi. Jums būs vairāk negatīva nekā pozitīva, kā arī konflikti un sadursmes principiālos jautājumos no nulles. Jūs nevarēsiet sevi parādīt un sasniegt rezultātus. Grūtības un problēmas radīsies arī personiskajās attiecībās. Mēģiniet apstāties un apspriest ar partneri, kas jums traucē un kas jums nepatīk, ievediet sevi iekšējā līdzsvarā.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Laba nedēļa Strēlniekiem. Varēsi parādīt savus talantus un spējas, izpelnīties cieņu. Turklāt šis ir pozitīvs periods pārmaiņām personīgajā dzīvē. Patīkamas komunikācijas, flirta un citu prieku laiks. Tomēr var rasties grūtības ar punktualitāti, precizitāti un kādam doto solījumu pildīšanu.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāžiem labvēlīga nedēļa. Pieej visam uzmanīgi un pārdomāti, pieņem jaunus lēmumus un neuztraucies: tie izrādīsies pareizi. Turklāt varēsi atrisināt vecas problēmas, kas tevi vajā jau ilgu laiku. Lielisks periods sarunām, plānu veidošanai un intelektuālai darbībai.

Lasi arī: Zvaigžņu dāvanas: kurām zodiaka zīmēm sapņi piepildīsies 2022. gada augusta otrajā pusē

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Visas nākamās septiņas dienas Ūdensvīram būs saspringtas. Turklāt problēmas radīsies gan profesionālajā jomā, gan personīgajā dzīvē. Jūs nekur neatradīsiet mieru. Nav iespējams panākt kompromisu, tāpēc mēģiniet ierobežot kontaktus un saziņu, strādājiet un atpūtieties vienatnē.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Zivis pārņems šaubas un neizlēmība. Jums būs grūti pieņemt lēmumu, izlemt par savu tālāko rīcību. Šāds haoss rada risku pieļaut apkaunojošas kļūdas un palaist garām iespējas.

Leave a Comment