Spēka diena: kas jums jādara pirms un pēc 2024. gada septembra ekvinokcijas

Rudens ekvinokcija iezīmē brīdi, kad vasara beidzot aiziet un dod ceļu rudenim. Šī diena tiek uzskatīta par nozīmīgu un spēcīgu, kad ir svarīgi pabeigt noteiktas lietas un izpildīt noteiktus uzdevumus, uzskata eksperte Natālija Zaharova.

Kad tieši iestāsies rudens ekvinokcija un ko nepieciešams paspēt izdarīt līdz šim brīdim? Atbildes uz šiem jautājumiem atrada Spogulis  žurnālisti.

Lasi arī: ING apņemas pārtraukt jaunu naftas un gāzes ieguves un pārstrādes projektu finansēšanu

Kad iestāsies rudens ekvinokcija

Rudens ekvinokcija notiek šodien –  2024. gada 22. septembrī. Tas ir brīdis, kad sākas astronomiskais rudens, saka eksperti, un šī diena patiešām ir spēka laiks. Tomēr svarīga ir ne tikai pati diena, bet arī tas, kā tu tai tuvojies un vai tev ir laiks, lai paveiktu svarīgus uzdevumus. Pastāv likumsakarība: mainoties sezonālajai enerģijai, mainās arī jūsu prioritātes.

Ko jums vajadzētu paspēt izdarīt pirms un uzreiz pēc šīs dienas

Natālija Zaharova dalījās ieteikumos par to, kas jums jādara pirms un pēc rudens ekvinokcijas. Lūk, galvenie uzdevumi:

1. Pabeidz lietas, kas ir ieilgušas – tas var būt vasarā sāktais remonts, jauna darba meklējumi vai gatavošanās kāzām.

2. Atbrīvojieties no nevajadzīgām lietām – atbrīvojieties no nevajadzīgām lietām, kā arī no negatīvām emocijām, piemēram, nedrošības, bailēm, greizsirdības un skaudības. Šīs jūtas var būt destruktīvas.

3. Atsakieties no sliktiem ieradumiem un psiholoģiskām atkarībām.

4. Izpildiet savus solījumus – palīdziet tiem, kam jau esat piedāvājis palīdzību, un pildiet dotos vārdus, lai piesaistītu laimi savā pusē.

5. Plānojiet nākotni – šis ir lielisks laiks, lai sastādītu plānu 2021.-2022. gada rudenim un ziemai. Uzstādi sev svarīgus uzdevumus, kas ir jāpaveic.

 

Visbeidzot, eksperts uzsver, ka rudens ekvinokcijas dienā, 2024. gada 22. septembrī, jūs varat saņemt atbildes uz svarīgākajiem jautājumiem, jo robeža starp tagadni un nākotni būs izplūdusi un ikviens varēs pavērt laika priekškaru.

Leave a Comment